Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja pewnie też za miesiącBuziak- hehehe...no dla naszych krecików- mnie też ciemnieją już.
Verita, ja jeszcze nie chodze jak kaczka, ale jeszcze miesiąć i będę tak chodzić![]()
ja kreski nie mam, ale widze ze sutki mi ciemnieja coraz bardziej (wiecie po co ?;-) zeby kret lepiej widział:-):-) )

Adrenalinka!buziak no ho ho ho
Nie przejmuj sie, moj jest tez taki "last minute"- ile mnie to nerwow czasem kosztuje
Mam wrazenie, ze robienie czegos na ostatnia chwile to rajcuje....

Czyli choinka to jednak był dobry pomysłu mnie w domu unosi się zapach pieczonego mięsa w piekarniku i zapach świerzej choinki.. az mnie to wzrusza strasznie..

buziak no ho ho ho
Nie przejmuj sie, moj jest tez taki "last minute"- ile mnie to nerwow czasem kosztuje
Mam wrazenie, ze robienie czegos na ostatnia chwile to rajcuje....
tez mi sie nie podobaja

moja mama tez kupuje chleb i mrozi jest dobry
W tym roku juz mi dzwonila, ze biegnie do piekarni kupic chleby.. az sie w jezyk ugryzlam, ze nie musi, bo im maszyne do chlebka kupilismy ihhhii- zdziwi sie mocno, ale maszyna biedna bedzie musiala przejsc chrzest oplacalnosci, bo moja mama jako rodowita poznanianka, jej nie przepusci jak chleb wyjdzie o 2grosze drozszy niz ten co kupuje![]()

moja mama tez kupuje chleb i mrozi jest dobry
W tym roku juz mi dzwonila, ze biegnie do piekarni kupic chleby.. az sie w jezyk ugryzlam, ze nie musi, bo im maszyne do chlebka kupilismy ihhhii- zdziwi sie mocno, ale maszyna biedna bedzie musiala przejsc chrzest oplacalnosci, bo moja mama jako rodowita poznanianka, jej nie przepusci jak chleb wyjdzie o 2grosze drozszy niz ten co kupuje![]()
mniej jajek więcej wody![]()
kamila - u nas zawsze tak było, ze mama przygotowywała wszystko w kuchni, pichciła sobie a ojciec latał co i raz z karteczkami po sklepach i dokupował to o czym mama zapomniała. Takze po chleb mozna wygonic męża, brata, ewentualnie bratowa, Ty nie dźwigaj!!!!!
A bratowa cos robi??? Bo Wy to tak na 4ręce mozecie co?