buziak
Fanka BB :)
Właśnie oglądnęłam program "porodówka" i chyba wolę jednak rodzić naturalniea do tej pory rozpatrywałam cesarke
![]()
w 1 ciazy ogladałam takie filmy i tak mnie brzuch rozbolał, ze myslałam ze skoncze na sali porodowej

Ja przy Kubie nie mialam ani monitorka oddechu ani detektora:-)
edit. napisalam na zamknietym ale napisze tez tutaj, moze zalozymy watek na temat imion?
edit2. zalozylam ten temat, jesli sie nie podoba to sorry, niech moderatorka skasuje![]()
po1) moi chłopcy mieli bezdechy jeszcze na oiomie, wiec nie mielismy wyboru. Dla mnie to jest rzecz, która ratowała zycie moim dzieciom a nie bajer, ale nikt z mojego otoczenia nie miał.
po2) nie przepraszaj juz za kazdy swój pomysł

Witajcie
Znow tylko ja spac nie moge
Od 4:30 nie mam co ze soba poczac![]()
na miejscu chłopa bym Cie pogoniła

z sypialni napewno

dzien dobry
dziewczyny, czy z któraś z was nie chce znac płci dziecka? bo my postanowiliśmy że póki co chcemy mieć niespodziankę![]()
ja musze znac chociazby ze wzgledu na imię.. w szpitalu juz chca zeby im podac a nie wyobrazam sobie tak w 3dni obmyslac

ROZEK
SPIWOREK
KOCYK
BECIK
????
jakie roznice? co polecacie?
rozek - napewno chce miec bo dla mnie jest to super sprawa
avo - nie wierze w to, ze całe lato bedzie upalne, zwłaszcza po ostatnim a jak kupie 2 rozki to sie nie wykosztuje

zresztą na dworze np wieczorami tez bywa chłodniej, mieszkamy w domu gdzie w srodku mocno sie nie pocimy w lato, jest fajnie chłodno.
kocyki - mam po chłopcach i grube i cienki i to jest suuuuuuuuuuuuuuuuuper sprawa. Do tej pory jak którys mi przytnie w dzien komara to siegam - zresztą kocyków chyba nie musze reklamowac - przydaja sie zawsze wszedzie, do samochodu jak noca jedziemy na wakacje... w lato mozna załozyc krótkie bodziaki i cieniutkim kocykiem przykryc..
spiworkow - nie miałam - ale chyba fajne jak sie małe rozkopuje, ale to chyba nie musi byc na pierwsze dni, mozna kupic pozniej

becik - nie miałam, nie zabieram głosu (aczkolwiek przezyłam bez

Właśnie ja bylam za cesarką, ale dziś zobaczyłam, ze normalny poród nie jest taki straszny, a fajne przeżycie
No i witam i czytam dalej![]()
podrzuc mi ten film gdzie reklamuja porody:-):-)