reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

sicilpol - zmusze P, zeby poszukał kabla i jesli mam w tel to moze jutro dam fotke. A jak nie mam w tel to pierwsze co zrobie jak wstane to Ci ja pstryknę;-)

sicilpol - mój P mnie mocno zaskoczył, po pierwsze ze znalazł moj kabel (w piwnicy w jego gratach:szok: nic wiec dziwnego, ze nie mogłam znalezc:wściekła/y:) a po drugei,ze da mi wkleic foto Fiki bez wczesniejszego przygotowania psa - czyli godzinnego czesania:szok:
W tel mam tylko 1zdjęcie, w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak:

Uploaded with ImageShack.us

a no i malutki niedzwiedz:happy2:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mamy owczarka niemieckiego 1,5mcy. Generalnie jest to mądry pies, ale czasem sobie z nią rady nie dajemy..
Co jakis czas traci apetyt - potrafi nic nie jesc kilka dni:no: nic zupełnie:no: i w tym czasie zaczyna sie głupawka - ten pies zamienia sie w koparke:baffled: Kopie dołki i tak z naszych obserwacji wynika, ze w pobliżu jakichs roslin czy drzewek..
Też mam (chyba) owczarka i też ciągle kopie!
ALe zaników apetytu nie zauważyłam :no:
Mój mąż Roofiego straszy oddaniem do schroniska:-)
My jej tłumaczymy, że jak będzie niegrzeczna to ją do lasu wywieziemy i do drzewa przywiążemy, ale jakoś nie robi to na niej wrażenia :sorry2:

W tel mam tylko 1zdjęcie, w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak: http://imageshack.us
Słodziak!!!

O tak! KAłuża to jest to!!!:tak: Nasza robi dokłądnie to samo!

u nas sąsiedzi sie smieją bo mają dołek na srodku podwórka gdzie sie zbiera woda po deszczu, ze wystarczy Fiki zawołać i kałuży nie ma.. a pies wygląda jak nieszczęście ale jej to nie przeszkadza :baffled:

edek

mówiłysmy o czerwonych kokardach zaczepianych dzieciom, zwróćcie uwage jaką obrożę Fiki kupił mój mąż

Ostatnia edycja:
sercowe problemy to znaczy?

Mialam na poczatku kolatania serca, takie motyle, ktore podchodzili mi do gardla, stwierdzono arytmie i na tym etapie sie zatrzymala.
Jesli sie zapuszcze, grodzi mi migotanie, ale do tego droga daleka.
Fakt jest taki, ze niestety tego nie mialam i teraz jak np przez pare dni nie wezme talbetek (zdarzalo sie przed ciaza niestety z roztrzepania, a i w 10tygodniu jak mialam dawke za niska a potrzeby juz wieksze) to znow mi to kolatanie wraca :baffled:

Buziak- o kurczak, pieeeekny piesek, boooski, kochana sunia, a Wy jej nie pozwalacie przekopac pare grzadek a ti ti ti nieladnie hihih- ja uwielbiam psiaki, zwlaszcza wieeeeelkie, moim niedosciglym marzeniem jest nowofundland :tak:
A jak blizniaki na nia reaguja? no i ona na nich :tak: Bowiem domyslam sie, ze to oni kroluja nad psiskiem :tak:

Mlodak[/B], a wiesz, Roofi, nie w formie tak pisanej, ale czytanej, czyli rufi (od rufiano) po wlosku znaczy lizusek :tak: fajne imie dla psiaka swoja droga :tak:- no i piekny piesek- widzialam fotke- robie wrazenie

Dziękuję w imieniu pieska :-)

A co do imienia to niewiedziałam, że oznacza lizuska, ale jak widac trafiłam w dziesiątkę. Ten potwór nawet za popcorn by każdego człowieka bo gędie wylizał. Wręcz mam wrażenie, że złodzieja zamiast gryźć lub chociaż przestraszyć to przywitałby soczystym liźnięciem:szok:

w lato - nasz pies w kałuży znajduje ukojenie:cool::cool:
Wiec jest bruuudna i mokra:tak:

No bo szczęśliwy pies to brudny pies :-) O!!!

A swoją drogą - przepiękna bestyja :-)

reklama
Piekne pieski, obydwa :tak:

Dziewczyny, do jutra!
Zmykam zmagac sie z zoladkiem :no:
Maz wie co robi, wybierajac spanie w swoim dzieciecym pokoiku :dry:

Do góry