Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglądała jak kojot taki wyskubany gnat jej został, ale na szczęście jej przeszło.
Uff to dobrze ze ma oko
Z innej manki, baby mam +4kg jutro zaczynam 17tydz czyli 5mc, zalamka juz sie poprawiam i jestem na silowni oraz rezygnuje ze slodyczy i majonezu. Maz sie wsciekl ze poszlam na silownie BO ZADNA JEGO CIEZARNA KOLEZANKA NIE CHODZILA I CO JA SOBIE MYSLE nie dosc ze musialam wziac drugie auto to jeszcze pojechac na inna silownie bo na tamta on pojechal
Czubek
Tak, Saba mieszka z nami. I tak jak piszesz jest to kwestia przyzwyczajenia, bo jak latem jeździmy na działkę, co zresztą uwielbia, bo może sie wybiegać i ma jeziorko pod nosem, to po kilku godzinach leży przy samochodzie, bo chce wracaćmacku - dziekiA Wasz pies - ( napewno jakos sie nazywa??? ) mieszka z Wami w domku? Ja sobie fiki nie wyobrażam, co prawda nie uczona od małego, ale oszalałaby
![]()

Nasza też ma zrytą psyche - non stop liże/zagryza sobie łapy. Robi to z taką zawziętością, że podłoga wokół niej jest cała mokra od śliny.Potem miała chorobę sierocą wiecie? Biegała dookoła własnego ogona i go wygryzałaWyglądała jak kojot taki wyskubany gnat jej został, ale na szczęście jej przeszło.

Nastepnym razem powiedz, ze idziesz na jogę