reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a ja własnie założyłam moje czarne dość obcisłe jeansy i okazało się, że mi nogi w udach, nad kolnami utyły:(Poczułam się w ogóle jkas gruba i brzydka i jest mi źle.....wiem,że to niewazne i głupie, ale jednak humor mi zepsuło:(b
rzuch ostatnio nie uróśł, a uda tak, no żesz........W sumei ytyla 2, 8 kgm a czyję sie ajkbym utyła 10:(obiecałam sobei,ze w tej ciazy się nie spasę i co i gucio. To sobie ponarzekalam:(

Buziaczku fajowo,że juz wstajesz, aby tak już do końca.......

Ty to sobie już nie trynknęłaś czegoś???:-D:-D

Nie becz!!!
Dzidziolek tam sobie siedzi, ma cieplutko milusio, jest mu fajnie, fika koziołki, ściska pępowinę zezuje oczkami a niedługo będzie ćwiczył śpiewy- to jest teraz najważniejsze a Ty bankowo wyglądasz pięknie, tylko te spodnie niepotrzebnie wyjęłaś:laugh2: Nie masz innych?
Jak Cie to pocieszy to mój tyłek, uda i cycki też juz dawno zapomniały jaki miały wygląd przed ciążą:baffled:

Aha.. I jak mnie bierze taki wisielczy humor z powodu mojej wagi to wołam sobie męża i pytam:

"Kochanie, jestem gruba? Mocno przytyłam???" - wtedy mój kochany mąż nie patrząc mi w oczy zapewnia, ze nic a nic po mnie nie widać:-D:-D:-D

Humor od razu do przodu a mąż podejrzanie chętnie bierze sie za porządki:baffled: :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ty to sobie już nie trynknęłaś czegoś???:-D:-D

Nie becz!!!
Dzidziolek tam sobie siedzi, ma cieplutko milusio, jest mu fajnie, fika koziołki, ściska pępowinę zezuje oczkami a niedługo będzie ćwiczył śpiewy- to jest teraz najważniejsze a Ty bankowo wyglądasz pięknie, tylko te spodnie niepotrzebnie wyjęłaś:laugh2: Nie masz innych?
Jak Cie to pocieszy to mój tyłek, uda i cycki też juz dawno zapomniały jaki miały wygląd przed ciążą:baffled:

Ha HA ależ się uśmiałam jakbym czytała o Mnie.....dziś już wiem że żadne spodnie nie wchodzą brzuch uciskają nawet niezapięte 100cm na wysokosci pępuszka:szok:
ale niemam zamiaru przeżywać dzisaj bigosik był pierś z kurczaka
a zaraz faworki pujdą w ruch bo sylwestra spędze z panem z telewizora....:-) Witam w klubie tv 2012

Ostatnia edycja:
Buziak tylko TY chuda jak patyk, a ja no cóż do 25 roku życia wazyłam 50-55 kilo, przy wzroście 173 i czułam się super. Potem tak 60-63. Po ciąży walczylam by wrocicic do swojej wagi tych 60 kilo. Czułam sie okropnie ztymi dodtkowymi kilogramami. Teraz obiecalam sobie,że już nie chce byc taka bryla po ciąży i nie przytyję 22 kilo tylko 12( skrycie marzyłam o 10:)ale jak tak dalej pójdzie to znowu będe wstydzić sie wychdizć w lato na spacery.Ja niestey chora jestem na tym punkcie:(
Co do spodni to wystapiłam w nich w Wigilię i pierwszy dzień świąt i nie spodziwałam sie,ze 4 dni pózniej będe w nich już duzo gorzej wyglądać:(

Wybaczcie mi proszę- mam spadek nastroju. Ale poprawię się obiecuję- najwazniejsze,żebym oje serducho dobrze pracowal i w ogole cąły organizm,a dziecie urdoziło się zdrowe. Z innymi rzeczami sie pogodzę, ale tak troszkę pomarudzę:)

Powiem szczerze że nic się nie dowiedziałam z tego artykułu.. wszystko to już wiem i wszystko juz przerabiałam lecz nie było żadnego skutku..
U nas problemem tez jest to że wiktor nie ma swojego łóżka bo żadne nie mieści się w pokoju a na niemowlęce jest za duży :/ musi spać ze mną .. może to jest problem ale jeśli tak to nie da się go rozwiązać.. no nie ma takiej możliwości ..
No dlatego jestem w tej kropce bo juz wiele czytalam i sie radzilam znajomch ze wszystkich rad korzystalam i nigdy nie bylo skutków.. moze rzeczywiscie poszukam psychologa dziecięcego który coś na to zaradzi .. wiktor śpi w nocy na golasa bo jak zaloze na niego cokolwiek to zdziera z siebie ubranie z jeszcze wiekszym wrzaskiem. heh..

avo - jesli założę ze wazyłam 50 jak zaszłam w ciążę i niech przytyje 20/25kg przy moim wzroscie 164 to jak na moje oko tez nie bede wyglądała zbyt atrakcyjnie. Podejrzewam, ze tyle nabiore bo sis tak miała. I do tego ten cyc:baffled: Mi tak nic nie wadzi, teraz juz boje sie spogladac w lustro a co bedzie jak mleka nabiore:szok:
Ale jeśli Ci pomoże pomarudzenie, to słucham...

kamila - a co zrobicie z maluchem??? ze spaniem...

no jak tam uwazacie przeciez...ja jestem zakochana w moim psiutaku..on we mnie, wszyscy sie smieje za bede dziecko na jednym reku a psa na drugim lulac.

mamina- ja też mam małego psiutka- maltanczyka i u mnie bedzie to samo, na jednym reku dzidzius, na drugim drugi "dzidzius" , bo ten pies jest jak moj cien :rofl2:. mam nadzieje, ze nie bedzie zazdrosny.

Kamila- psycholog postawi diagnoze nawet dziecku, ktore nie mowi, sa do tego rózne testy i inne sztuczki ;)
A Twój maż gdzie spi, macie drugie łozko?

A ja sylwka spedzam z brzuszkiem i pieskiem przed TV, wlasnie ogladam niesmiertelna seksmisje :laugh2:
Zjadlam 3 parowki z chrzanem ( nie jadlam od 5 lat, a teraz smakuja jak delicje hahaha), na to paczka nimm2 kwasne żujki i.....zaraz pekne.

Dziewczynki , dołączam sie do zyczeń i .....DO SIEGO ROKU:-), to bedzie piekny i cudowny czas dla nas i naszych dzieciatek !!

reklama
a ile juz przytyłaś? i ile przytyłś w ciazy z bliźniakami?

lepiej sie poczujesz jak Ci napiszę, ze prawie podwoiłam swoją wagę???:tak: zaczynałam wazac 50 a 90 miałam leciutko. Nie wiem dokładnie bo potem juz nie patrzyłam nawet na wage:baffled: I mało ważne było czy to kg czy woda - byłam dwa razy większa:szok:
a nie powiem, bo ja tez lubię ładnie wyglądać:sorry2: na tym zdjeciu gdzie głaszcze Dominika w inkubatorze widac jakie mam dłonie - dwa razy moje.
Teraz mam ok 4kg na plusie, ale tez juz je czuje wszędzieeeeee!

Ale mnie głowa rozbolała:baffled: normalnie moment i ból niesamowity nie wiadomo skąd:szok: to mi balanga nie ma co:-)
Juz założyłam sylwestrową kreację - żółtą koszulę nocną i do tego zrobiłam wyjsciowy makijaż - nałożyłam krem:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry