Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak sie dzisiaj ciesze, wracamy do domu, po wielu dniach przerwy swiatecznej spedzonej u tesciowej.
Jednak potwierdza sie moja teza, dobra tesciowa, to daleka tesciowa![]()

;-):-)
czas leci hahaah
no wychodzi na to że nie należękasia juz znalazlam, ja sie juz tam udzielalampo prostu weszlam w czerwcowki, do ktorych naleze
a Ty nalezysz do tej grupy??

super! gratuluję!!! ja też chcęęęęęęęęęęęęęęe!!!!!!!!!!!!!!Kam ja wczoraj też i to o tej samej prawie porze nie mogłam wyjść z zachwytu...JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!! CZUJĘ!!!!!!!
dziwne to dla mnie, żeby nie powiedzieć śmieszne, każda z nas przechodzi ten okres inaczej, jedne lepiej inne gorzej ale czy to znaczy że jedne są bardziej czerwcówkami a inne mniej? czy to że komuś stan zdrowia uniemożliwiał systematyczne wchodzenie na wątek to znaczy że trzeba takie osoby odsunąć? dla mnie to nie jest fair...Dziewczyny nie stresujcie się tym zamkniętym tak samo piszemy tutaj a jeśli chcecie mieć dostęp to rozmawiajcie z nami z czasem jak się lepiej poznamy to będziecie do nas dołaczać do zamkniętego