Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam 
Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiściedasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo![]()
I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.
a co do terminu porodu to na pewno tak będzie że część z nas wcale się na czerwiec nie załapie za to kilka majówek i lipcówek przywitamy ;-)