reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, czy Wy farbujecie w ciąży włosy?Mi tak po tym lecie wyjasniały włosy, ze średneigo brązu zrobił się jasny brąz i chętnie bym pofarbowała- przyciemniła trochę,zeby sie lepiej poczuć:) ale trochę się boję:)

ja farbuję u fryzjera, farbą beż amoniku i jestem bardzo zadowolona :-)

karamija jak dobrze że już jesteś z nami :-D

reklama
Avo - nie farbuje ale nie ze wzgledu na dzidziola tylko oszczedzam;-) teraz odpoczywaja zeby niebawem wrócic do blondu;-) gdyby nie to, farbowałabym!!!

buziak
co do przyczyny to albo od jakiegoś ucisku w kręgosłupie ale tego nie mogą sprawdzić dopóki nie urodzę albo druga teza wspólna ginekologów i neurologa to taka, że mam cały czas mocne tyłozgięcie macicy a do tego dzidziuś się tam w ten zaułek wcisnął, dlatego też przestałam go czuć bo jest właśnie całkiem z tyłu. Mam dużo leżeć na brzuchu i nachylać się do przodu, żeby wszystko się tam przemieściło i może nie będzie ucisku. Wszystko może.

avo
ja zafarbowałam raz, trochę przyciemniłam, żeby tak nie było widać odrostów ale teraz się trochę wstrzymam, z tego co mówią jednak to po 1 trymestrze spokojnie można farbować

Ostatnia edycja:
karamija - brzmi rozsądnie, biorac pod uwage fakt ze wczesniej nie miałas zadnych problemow...:sorry:
to kładz sie na brzuch!!! ;-)

Dziewczyny, czy Wy farbujecie w ciąży włosy?Mi tak po tym lecie wyjaśniały włosy, ze średneigo brązu zrobił się jasny brąz i chętnie bym pofarbowała- przyciemniła trochę,zeby sie lepiej poczuć:) ale trochę się boję:)

Ja farbowałam dzień przed Wigilią. Na szczęście koleżanka fryzjerka to tak wykombinowała żebym nie siedziała w oparach farby i płynu do trwałej innych klientek tylko zapisała na taki czas gdy same strzyżenia męskie miała.

witajcie kobietki :-) u mnie dziś wicher taki że nawet pies nie chce wyjść na dwór
karamija współczuję przejść i oby już było wszystko dobrze
Fuck...w pracy mam 5 kotów nadwornych...z dworu do mnie na biurko...i tak w kółko, ale kuwet przynajmniej brak...
ja też nie miałam toxo i gin kazał unikać kotów i ogródków :tak: raczej nie musisz "jeść kociej kupy" żeby się zarazić ale na pewno jak masz kontakt z kotami to ryzyko jest większe więc higiena bardzo ważna

Ciekawa jestem - wizyta 16.01 o 17:30 - zaciskajcie kciuki ;-)

Milego dnia
masz zwykłą wizytę czy połówkowe? bo nas już na 16.01. jest cztery więc serdecznie zapraszamy :-)

Dziewczyny, czy Wy farbujecie w ciąży włosy?Mi tak po tym lecie wyjaśniały włosy, ze średneigo brązu zrobił się jasny brąz i chętnie bym pofarbowała- przyciemniła trochę,zeby sie lepiej poczuć:) ale trochę się boję:)
ja farbuję farbą bez amoniaku i jest ok chociaż za pierwszym razem bałam się czy kolor wyjdzie taki jak powinien ale się udało

Jak to test z siuskow to mozna taki? Zupelnie jestem zielona widze:-(

tak sa rozne , ja akurat mialam best baby gender test od 14 tyg. ciazy daje 100 % , ale czy mi sie sprawdzi to zobacze 16 stycznia

ja farbuje, ale kupuje farbe bez amoniaku - farbowalam przy kazdej ciazy i nic moim dzieciom nie jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
raczej nie musisz "jeść kociej kupy" żeby się zarazić ale na pewno jak masz kontakt z kotami to ryzyko jest większe więc higiena bardzo ważna

Toksoplazmoza przenosi się tylko przez kał kota, w żaden inny sposób. Rozwija się w kale dopiero po 72 godzinach, więc wszystko zależy od higieny, a nie od unikania stworzenia.

Do góry