reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

dobre ktore samemu sie robi i sa takie miekkie i kremowe po zmrozeniu to robie z mleka skondensowanego... jak chcecie to przepis wrzuce. bardzo malo roboty i nie trzeba miec dziwacznego sprzetu zeby je zrobic. a smak maja tych kreconych lodow z nad morza. takie tluste kremowe i slodkie :D
I Ty się jeszcze pytasz?! :eek:

Życzę zdrówka dla małego :tak:

Ja na szczęście jestem jeszcze w stanie opanować moje zachcianki. Zobaczymy, co będzie dalej...
A dzisiaj to sobie kawałek serniczka muszę kupić :tak: Chodzi za mną od świąt...

reklama
Ja na szczęście jestem jeszcze w stanie opanować moje zachcianki. Zobaczymy, co będzie dalej...
A dzisiaj to sobie kawałek serniczka muszę kupić :tak: Chodzi za mną od świąt...

chyba sama sobie kochanie zaprzeczasz na głos:-):-):-)
tak tak panujesz jak najbardziej:happy2:

wrzucilam ten przepis do ksiazki kucharskiej jakby co.
a serniczek to ja jeszcze mam ale nie wyszedl mi taki dobry jak zawsze:( wiec polowa zjedzona i stoi. chociaz pol tortownicy to i tak dobry wynik jak na 1 osobe :D

Wpadłam zobaczyć, która z Was była rano po lody :-D po wczorajszej dyskusji :-D
A co do truskawek, to ja mam nadzieję, że z moim terminem na 20 czerwca to truskawek się nawcinam po kokardki i zamienię się w jedną wielką truskawę...
Idę na śniadanko i jedziemy oglądać wózek dla maluszka... Ale się cieszę :happy2:

wrzucilam ten przepis do ksiazki kucharskiej jakby co.
a serniczek to ja jeszcze mam ale nie wyszedl mi taki dobry jak zawsze:( wiec polowa zjedzona i stoi. chociaz pol tortownicy to i tak dobry wynik jak na 1 osobe :D

w tej ciąży czego bym sama nie zrobiła to mi nie smakuje:sorry2:

Miałam na myśli, że nie każe biegać M o północy za jakimś żarciem. Daje radę poczekać do dnia następnego.
I nie jestem taką zołzą jak TY :-p;-)

ja zołza???
absolutnie!!! przeciez oboje chcemy żeby dzidzi niczego nie brakowało:happy2::happy2: i wierz mi ze jak nie jestem w ciąży to tak mi nie dogadza, a ja tak nie marudze:-) więc to to nasionko, które zasadził:cool::cool: te geny supermana:cool::cool:

Beko lodówka / reklama - YouTube

Pamiętacie tą reklamę?? Jak jakiś maż będzie narzekał to trzeba mu to pokazać!!!!!! ja jak to widzę to mi się zawsze płakać chce ze wzruszenia :)

Uwielbiam tą reklamę, jeszcze nie byliśmy małżeństwem to mówiłam D. że też mi tak będzie chodzić to stwierdził że ok ale zamrażalnik żeby był u góry bo go plecy będą boleć ;-)

A ja mam w swojej zamrażarce algidę śmietankowo-śmietankową i jak tylko mamcia wróci to sobie razem zjemy
A mrożonyhc truskawek mam pół kosza w zamrażalce, u nas w ubiegłym sezonie tak obrodziły że już nie było co z tym robić i pomroziłam i teraz miksuje z mlekiem albo maślanką PYCHA

reklama
Do góry