Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a u mnie lipa Kochane...
@ jednak przyszła.... Trzeba będzie czekać kolejny miesiąc....
cóż no, wytrwałości sobie życzę!!!!
Miłego dnia wszystkim!!!
Natulinko, przykro mi, ale glow do gory nastepnym razem sie uda
a ja znowu Wam pomrudzę......wstałam weszłam na wagę i takrzedwczoraj było 4 kilo, więcej, wczoraj 3,3 więcej, a dzisiaj.....4,5 więcej!!!!!!!Załamalam sie jak tak dalej pójdzie to utyje nie mniej, a więcej niz w pierwszej ciaży
Ja od Wigiili utyłam 3 kilo
no humor mam zjeb....na maksa.....nawet 3 dni po samej wigili miaalm tylko 1, 5 na plusie i tak sie cieszyłam, że teraz w tej ciazy bede mało tyła
do tego odebrałam wyniki badań i biale krwinki(WBC/Leukocyty) mam 12, 8
zeby nie bylo wczoraj duzo nie zjadłam, kupal był........![]()
a u mnie lipa Kochane...
@ jednak przyszła.... Trzeba będzie czekać kolejny miesiąc....
cóż no, wytrwałości sobie życzę!!!!
Miłego dnia wszystkim!!!
:-):-):-):-):-):-):-)Avo patrząc na Twoje zdjęcia mam wrażenie że jesteś bardzo szczupłą osobą.. max bym Ci dała 55 kg patrząc również na Twoje szczupłe nogi.. mówiąc o sobie że jesteś grubą świnią ciekawa jestem co byś powiedziała o mnie skoro ja ważę 80 kg ;-)gin mnie wazy po południu, po jedzeniu, w ubraniu, butach i zawsze waże wiecej nizw domu- a w domu an czczo, z opróznionym pęcherzem, nago- takze ta domowa jest napewno dokaldniejszaach.....mam humor zjeb. na cłay dzień.....doslownie wszyscy wokół mneietyją maks 6-12 kilo tylko ja taka gruba świnia w ciązy i po ciąży.....
u Ciebie to już chyba bardziej kwestia genów prawda?a ja wogole patrzac na te Wasze zdjecia to dola lapie. wszystkie macie takie nozki chude a ja mam 2 kolki , nie tylko teraz ale cale zycie. nawet jak 55 kg waze to w obwodzie mam tyle samo, ciezko mi spodnie kupic bo w pasie mam malo 68-70 a w nogach prawie tyle samo:/ o ludkach nie wspomne ze kozakow sie kupic nie da bo wiekszosc do 36 w obwodzie a ja mialam kiedys najmniej 38-39 a teraz 40:/i moge takie krotkie miec albo cale z gumy