Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie dalej brzuch boli. no-sp wzielam, polezalam w wannie ale nogi mi zaczely cierpnac. jakby mi ktos szpilki wbijal. nie wiem co sie dzieje. i w krzyzu boli jakbym miala okres dostac. ktos tak mial? bo ja zaczynam sie martwic((do lekarza teraz nie nie pojade bo nie mam co z malym zrobic...mama mieszka daleko, mojego nie ma i a mlody moj jednak ma goraczke. plakac sie chce.

Dziewczyny przestańmy już narzekać na wagę, bo jeszcze wykraczemy i nabawimy się cukrzycy ciążowej. Wtedy ścisła dietka i na pewno kg nie będą tak przybywać...
Takim ludziom ty tylko wsołczuć, że nie mają własnego życia i muszą interesować się cudzym...
U nas od początku znajomości obydwoje przytyliśmy, ale to po M bardziej widać ;-)

I nie wiadomo od czego i nie wiadomo co robic.. Potem waga jak namnie normalna, co prawda zwłaszcza kiecki musze przeszywac, ale to dlatego ze ja bioder nie mam, a cycki tak
szlag by to wszystko....
Tak ladny miał pysiaczek.... Dobrze, że w środę mam wizytę, bo już mi chyba siada na czaszkę 

jeju ja też chce, czuje, że humor by mi się zdecydowanie poprawił:-)a ja juz w doopie mam wszystko i ide sobie ryz z jablkami i cynamonem zjesc...pierdziele ze slodkie. zle mi to nie przynajmniej nawpierniczam slodkiego...wrrrr
podziel się