Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję:-)hej dziewczyny ja już po wizycie,serduszko słyszałam i jak zawsze trochę paniki miałam bo przez ten mój tłuszcz trochę doktorek musiał poszukać tętna małego lub małej kazał przyjść za 3 tygodnie jakoś tak mi szybko ale może na połówkowe usg będzie chciał mnie zapisać a teraz dał skierowanie na morfologie i mocz
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMY CZERWCÓWKI
GKVIP2505 TERAZ ODPOCZYWAJ I ŚPIJ DOBRZE
Gratuluję!hej dziewczyny ja już po wizycie,serduszko słyszałam i jak zawsze trochę paniki miałam bo przez ten mój tłuszcz trochę doktorek musiał poszukać tętna małego lub małej kazał przyjść za 3 tygodnie jakoś tak mi szybko ale może na połówkowe usg będzie chciał mnie zapisać a teraz dał skierowanie na morfologie i mocz
Kurcze nieciekawie... zdrówka życzę!Witam się wieczorkiem
Próbuje nadrobić zaległości ale nie mam już sił, znowu jestem chora ;( Boli mnie gardło i ten katar
Gdyby nie ten katar to nie byłoby tak źle, idę dalej poleżeć, Także mam nadzieję, iż jak już będę zdrowa i nadrobie zaległości przeczytam same dobre wieści od Was :-)
Nie wiem, tak to zabrzmiało ;-)
W takim razie życzę ci nuuuuuuuuuuuuuuuuuudynie strasz, bo ja mam zamiar się wynudzić za wszystkie czasy![]()

Siula super że dzidziuś zdrowo rośnie a serduszko pięknie bije :-)hej dziewczyny ja już po wizycie,serduszko słyszałam i jak zawsze trochę paniki miałam bo przez ten mój tłuszcz trochę doktorek musiał poszukać tętna małego lub małej kazał przyjść za 3 tygodnie jakoś tak mi szybko ale może na połówkowe usg będzie chciał mnie zapisać a teraz dał skierowanie na morfologie i mocz
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMY CZERWCÓWKI
GKVIP2505 TERAZ ODPOCZYWAJ I ŚPIJ DOBRZE
Witaj :-)Hej dziewczyny
Jestem w 18 tyg ciąży a badanie na glukoze miałam robione 2 tyg temu.Nie wiem czemu tak wcześnie, ale pewnie jeszcze raz będę miała skierowanie na to....
Tak w ogóle jestem tu nowa![]()
Do terminu z miesiaczki tez raczej sie nie przywiazywac bo przeciez malo ktora kobieta dokladnie wie kiedy nastapiilo zaplodnienie...
a to dzieki IVNITRO:-):-):-) Bylo to 5 lipca 20011roku!!!