• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sicilpol mi kaze gin brac bo ja mam wszystkie wyniki nawet bez ciazy na dolnej granicy chociaz jem duzo warzyw owocow i miecho tez codziennie. moja mam tez tak ma. taka nasza uroda, a w ciazy to naprawde mam bardzo slabe te wyniki i juz 3 mam ponizej normy, a reszta na granicy.

mi każe brać gin witaminy, ale ja zaś bym miała problem aby to wszystko mieć w jedzonku jak tu jod czy kwasy omega3 dostarczyć jak ja nie cierpię ryb i nikt mnie nie zmusi do jedzenia ich nioooo oprócz śledzi bo je to teraz pożeram !!!! nie mówiąc już o mięsie jakoś nie przemawia do mnie codzienne jego jedzenie bleeeeeee

Mi gin powiedział o kwasie foliowym, zeby brac do momentu kiedy do konca nie rozwinie sie układ nerwowy.
Kupiłam sobie wit poniewaz jest zima i wiadomo, ze dzisiejsze warzywa czy owoce to nie to samo co latem... ale nie biore ich codziennie, co drugi trzeci dzien.
Zwłaszcza po tym jak mi jedna juz w gardle stanęła w poprzek:eek: :eek:

zawsze zastanawiałam sie czemu oni takie wieeeeeeeeeeeeelkie te tablety robia //zwłaszcza ze ciezarne maja rozne ciekawe problemy zołądkowe:sorry:

Przyznam się, że mój gin to nie wie nawet, że ja witaminy biorę...do tej pory nie kazał brać (mam książkowe wyniki) i ja nie wspomniałam, że biorę...a zaczęłam łykać dłuuugo przed ciążą bo już przed drugą czyli w maju...w czerwcu zaszłam...w sierpniu laparo...i we wrześniu powstał Kluch :) I tak oto sobie łykam do dziś :)

Witam Was :*

Chyba już wiem skąd u mnie te wymioty ... od Witamin które biorę?!?! Ale czy to wogóle możliwe by wymiotować od witamin?
Zawsze jak wymiotowalam to pare minut wczesniej bralam witaminy ( jak zalecano na ulotce tuż po posiłku ) i po ok 3 minutach zawsze kończyło się to wymiotami, dopiero teraz skojazyalm fakty bo przed chwilką wziełam witaminy na pusty żołądek ( żeby zrobic raz inaczej niż zwykle ) wypiłam pół kubka wody.. i co...?! i wymioty ! Na szczeście długo się z nimi nie męczyłam bo w żołądku pusto więz zwróciłam tylko wodę którą wypiłam.. Tak więc na poneidziałkowej wizycie u gin powiem jej moje przypuszczenia, ciekawe co ona na to powie...

To fajnie z tą siarą , mi też leci. A co do łożyska to obloeśne.. :-)

Zachcianka ciążowa ?!:-)

Co do tego szpitala, to moja gin. jest jednak przewrażliwiona na różne przykre sprawy i woli zapobiegać niż czekać na dalszy rozwój. :-) .
Odstaw i może faktycznie to one tak na ciebie działają i naprwdę mogą wywoływać wymioty zaraz po połknięciu, ja od lat mam tak że jak boli mnie żołądek np z przejedzenia to krople żołądkowe działają an mnie w ten sam sposób, nawet nie zawsze zdążę łyżeczkę do ust włożyć

Hejka
Wiecie co ja w pierwszej ciąży tej glukozy nie piłam i u nas chyba się tego nie robi chyba ze wyjdzie coś nie tak na czczo widziałam jak jedna laska to piła w szpitalu i dziękuję bardzo za to paskudztwo ja bym od razu w kibelku wylądowała :tak:
Ja jutro mam wizyte już się nie moge doczekac ciekawe czy mi zrobi USG i czy nadal bedzie widzial dziewuszke :)
Tak właśnie myślałam że pewnie teraz będziesz mieć wizytę, zazwyczaj masz tydzień wcześniej niż ja ;-) znowu będę czekać na wieści o twoim bobo :-)

współćzuje i życze owocnej pracy!!!!
Taka moja praca owocna, że napisałam wstęp i już siedzę na bb, ;-)ale zaraz uciekam

W powietrzu czuć moje L4...spałam do 8.30!!! Witam...i wprowadzam cent, serum i vip...jako skróty jeśli już wiecie o co kaman to zgadzać się i wybaczać ;D
Kam...może nie przerywaj...bierz przed snem te witaminy :)

Ambitny plan na drugi dzień wolnego - zrzucić piżamę ;D

Carla tylko się nie przezięb bez tej piżamy

reklama
tialana a na mnie z kolei krople żołądkowe działają cudownie na mdłości.. ale teraz przy tych wymiotach nie zdążam dolecieć do kuchni po krople żeby zahamować wymioty bo już ze mnie leci..:/ Ale nigdy w życiu nie miałam takich problemów żeby od jakichkolwiek tabletek wymiotować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry