reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam! :-)
Ostatnio jak była u mnie kolezanka to sie mnie spytała czy chce linomag, sudocrem, bephanten :happy2: Bo pracuje w firmie gdzie kazdy ma tego po pachy:rofl2:
A co to?

Moi chłopcy mają dzis w przedszkolu dzien babci i dziadka i mój głupi mąż buntował, zeby wyszli na srodek i powiedzieli wierszyk

Dziadek stówe babka stówe i kupili motorowe - dziadek wsiadł babka wsiadla - dziadek pierdnoł babka spadla.
Mam nadzieje, ze nie wyskoczą z tym:baffled: Stary a głupi noooo:baffled:
:-D
witajcie!
dziękuję za kciuki, dziś było zdecydowanie lepiej, znalazłam sposób na to, żeby nie dostać takiego strasznego ataku bólowego, co 2 godziny muszę wstać i ten nerw rozćwiczyć, rozruszać i rozmasować. Trochę wygląda to jakbym była *******nięta bo wstaję kilka razy w nocy i latam po salonie bez gaci jęcząc, masując pachwinę, robiąc skłony i wymachy, a tak mi się spać chce, że oczu nie mogę utrzymać otwartych, po 15 minutkach kładę się ale mogę spać tylko na prawym boku i mnie już prawe ucho strasznie boli, normalnie jak nie urok to sraczka.
Miłego dnia mamuśki!
Cieszę się, że trochę Ci lepiej!

Bądź dzielna!!!

reklama
Moj P nigdy nie uczył dzieci przekleństw, ale wiadomo czasem padło w domu jakies mięso.. zwłaszcza jak wpadli znajomi i panowie tak po męsku akcentuja sobie co nie co. A dzieci słyszą wszystko!!! Mozemy sie łudzic, ze zapatrzone w bajke albo w pokoju obok. Dzieci słyszą wszystko!!! A moj mąż nie ukrywa, ze ma awersje do pedałów, nie cierpi, nie toleruje i nie raz padło to z jego ust. Kiedys chłopcy postanowili dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat i spytali co to jest ten pedał??? P im wytłumaczył m/w tak, ze pedał ma długie włosy, nakremowaną buzie, mowi jak baba, i podrywa innych panów..
Minęło naprawde spooooro czasu. Siedzimy u fryzjera, na pierwszy rzut poszedł Dominik i pani pyta - ścinamy mocniej czy zostawiamy takie troszkę dłuzsze??? A Dominik jej na to: "tak zebym nie wyglądał jak pedał" :szok::szok::szok: Dobrze ze to taka swoja babka:baffled:

I smiac mi sie zachciało z tych śmiesznych dzieciecych miksów:happy2: Pamiętam Dominika reakcje kiedys : "ojej Boszeeeeeeeee" albo "żyrafał" :happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
blond ofert z lublina sporo na tej stronie co dałaś linka ale wszędzie wymagane doświadczenie w danym zawodzie albo prawo jazdy. Mój m. ma jedynie doświadczenie jako magazynier... :/

Moj P nigdy nie uczył dzieci przekleństw, ale wiadomo czasem padło w domu jakies mięso.. zwłaszcza jak wpadli znajomi i panowie tak po męsku akcentuja sobie co nie co. A dzieci słyszą wszystko!!! Mozemy sie łudzic, ze zapatrzone w bajke albo w pokoju obok. Dzieci słyszą wszystko!!! A moj mąż nie ukrywa, ze ma awersje do pedałów, nie cierpi, nie toleruje i nie raz padło to z jego ust. Kiedys chłopcy postanowili dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat i spytali co to jest ten pedał??? P im wytłumaczył m/w tak, ze pedał ma długie włosy, nakremowaną buzie, mowi jak baba, i podrywa innych panów..
Minęło naprawde spooooro czasu. Siedzimy u fryzjera, na pierwszy rzut poszedł Dominik i pani pyta - ścinamy mocniej czy zostawiamy takie troszkę dłuzsze??? A Dominik jej na to: "tak zebym nie wyglądał jak pedał" :szok::szok::szok: Dobrze ze to taka swoja babka:baffled:

I smiac mi sie zachciało z tych śmiesznych dzieciecych miksów:happy2: Pamiętam Dominika reakcje kiedys : "ojej Boszeeeeeeeee" albo "żyrafał" :happy2::happy2:

Kocham Twoje Dzieci :) :) :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pytałyście o szkołe rodzenia.
Ja zmobilizowałam się i poszłam w poprzedniej ciazy (jak się zaliczyło tą szkołe to można było poprosić o znieczulenie za darmo:-)) dla mnie to kompletna strata czasu :baffled:
Dziewczyny siedzące na tych okropnych poduchach, nie miały siły tyłka z nich ruszyć, a prowadzące opisywały swoje porody:baffled: i zachwalały porody naturalne (czyt bez znieczulenia:eek:, jakby to był ich główny problem). Wynudziłam się jak mops. Oczywiście były tez nauki oddychania itd... Podczas prawdziwego porodu nic mi się nie przydało, a rodziłam w innym szpitalu, gdzie znieczulenia w ogóle nie dają :-p

Uff juz myslalam ze cos z glowa mam, bo wiecznie mi sie jakies glupoty snia. Ostatnio to snilo mi sie ze moj maz kupil dinozaura T-Rex , co by watpliwosci nie bylo PRAWDZIWEGO, ZYWEGO. Tyle ze on byl jeszcze maly ( tzn do ramienia mi siegal):baffled::-):-):-) Cala noc go prosilam i plakalam zeby go zawiozl do zoo bo nas zje, ale on sie uparl ze bedzie z nami mieszkal !!! Czy wiecie jak ja sie umeczylam w nocy ? Wstalam rano nieprzytomna po prostu.:-)

KAMILA PROSZĘ IŚĆ USIĄŚĆ NA KARNEG JEŻYKA! WRÓĆ JAK PRZEMYŚLISZ SWOJE ZACHOWANIE!

blond ofert z lublina sporo na tej stronie co dałaś linka ale wszędzie wymagane doświadczenie w danym zawodzie albo prawo jazdy. Mój m. ma jedynie doświadczenie jako magazynier... :/
Mimo to wyślij cv. Jak nie będą mieli wyboru to wezmą i bez doświadczenia.

Poza tym porozsyłaj również do miejsc, gdzie nie szukają obecnie pracowników. Może się to zmienić w każdej chwili :tak: Ja tak właśnie znalazłam prace!

Dzien dobry!

Jejku, to chyba tylko ja jestem w tyle z zakupami :baffled:
Pocieszcie mnie, ze jest ktos jeszcze procz wyzej tu wymienionej, ktora jest jeszcze w lecie i nie ma nic? Zadnych swoich zakupow zadnych od kogos (no dobra, mam moze 1spioszka, 2rampersy, 1komplecik, 2pary body i 1komplet poscieli... koniec...) :(
Troche mi siostra zakupila, ale to sa rzeczy na duz pozniej...
No pocieszcie mnie prosssze :(

karamija- trzymam kciuki!!

Już Cię pocieszam nie mam nic poza malutkimi bodami z rękawkiem 3/4 z kubusiem puchatkiem..

Witam i ja:happy2:

Sicilpol - rzeczy po chłopcach które wybrałam są na długi rękaw, wiec mam czapeczki i skarpetuchy, dwa komplety dresików na pół roku i kocyki, ze dwa rozki. Z ciuszków na krótki rękaw nie mam nicccccccccc. Miałam isc na zakupy, ale jakos tak wyszło z tym łózyskiem, ze pojechalismy po chłopców i juz nie było jak.. Od lutego sie biore za ubranka i gadzety typu termometr czy szczoteczka. Potem posciel, łóżeczko.. Ostatnio jak była u mnie kolezanka to sie mnie spytała czy chce linomag, sudocrem, bephanten :happy2: Bo pracuje w firmie gdzie kazdy ma tego po pachy:rofl2:

Moi chłopcy mają dzis w przedszkolu dzien babci i dziadka i mój głupi mąż buntował, zeby wyszli na srodek i powiedzieli wierszyk

Dziadek stówe babka stówe i kupili motorowe - dziadek wsiadł babka wsiadla - dziadek pierdnoł babka spadla.
Mam nadzieje, ze nie wyskoczą z tym:baffled: Stary a głupi noooo:baffled:
HA HA wesoła rodzinka u was :-)

Ja dzisiaj miałam sen że urodziłam córkę ... i byłam smutna że to nie syn.... myśle że to przez to że wczoraj oglądałam film o porodach
Dobrego dzionka
:-)

reklama
Scilipol ja nie mam nic kompletnie nic, nikt z otoczenia nawet nie podejrzewa ze dziecko w drodze.....bede kupowac ciuchy mysle jakos za miesiac - dwa. Najpierw rzeczy do wyprawki...potem troszke wieksze moze z kilka. Jak sie czyli te do szpitala jak sie bobo urodzi to w wozek i na zakupy...nie bede pracowac wiec co bedzie do roboty. Wtedy kupie wieksze ubranka

Do góry