reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Blond wydaje mi się ze babki w przedszkolu są ok, na początku mówiły że na psychologa za szybko bo tak jest, dziecko czasem potrzebuje troszkę czasu żeby "się poukładać" a skoro problem jest nadal to dobrze że chcą żeby skonsultować się z psychologiem a nie szufladkują Rafała jak inne dzieci, no i sam fakt że mówią ci w prost jak wygląda cała sytuacja i że upominają innych rodziców to tez na plus z ich strony, wydaje mi się że chcą pomóc i sobie i tobie
a z tym biciem to raczej wątpię, sama mam ucznia który po postawieniu do konta powiedział mamie że go biję i że ona to ma powiedzieć pani dyrektor, sama mama mi to opowiadała następnego dnia ze śmiechem :tak:

reklama
sicil - to o 17 juz pisz co tam masz, najwyzej telefonem jeszcze z gabinetu czy masz fiutka czy nie:happy2:

polaa - ja o tym wiem, nie jestem dzieckiem;-)
Ale taki tatus tez ma dziecko i nie ma czego żałowac bo mu sie nie zrobiły nie???;-)

Ostatnia edycja:
Poki co jednego chyba zaraz za przyrodzenie to bede tarmosic, bo zamiast mi tu byc zwartym gotowym jak ja, to widzialam go przemykajacego do pokoiku, gdzie jego lozeczko :wściekła/y:

Ok, umowa stoi, bede pisac szybko :)
To lete budzic samca :tak:
Do uslyszenia

polaa [/B]- ja o tym wiem, nie jestem dzieckiem;-)
Ale taki tatus tez ma dziecko i nie ma czego żałowac bo mu sie nie zrobiły nie???;-)

No tak, racja:tak::tak:

dziewczyny jak sie troche martwilam o brak ruchow, no moze nie martwilam bo n kazda przychodzi kiedy indziej pora ale mi brakowalo tak Male wariuje jak nie wem co:szok:

polaa - ale dzieki, bo intencje miałaś jak najlepsze wiem;-) i doceniam:tak:

a co do ruchów to wiem, ze kazdy to przechodzi inaczej i dzieciaki robia sobie czasem kilkudniowe przerwy wiec nie ma sie czym stresowac!!!

reklama
Do góry