Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spóźnione ale szczere
Zobacz załącznik 599012
Dzięki Wam :*agaundpestka - czy ja dobrze zajarzylam, ze Ty sie urodzinkowalas? No to najlepszego!![]()
sylka wspolczuje jazdy samochodem ale jak trzeba to trzeba, ja jechałam raz 5 lat temu i powiedziałam, ze nigdy wiecej. A dzieci jeszcze nie było, z nimi sobie nie wyobrażam.
Sylka- nie bedzie zle ;-) dacie radespokojnej drogi tak juz na zas;-)
Witam kobitki:-)
Sylkakiepsko z tą lampą. Wykombinowaliście coś?
Sylka - a nie taniej/prosciej zostawic psa u znajomych/w psim hotelu niz tluc sie tak daleko autem? A bedziecie jechac promem czy przez kanal? Moj monsz jechal z Anglii autem (mial tam praktyke zawodowa) promem do Holandii (wybral najkrotsze polaczenie promowe), wiec sobie oszczedzil drogi przez Francje. Nie wiem, jaka Wy macie trase, ale moze to jakis pomysl?;-)

Oczywiście kupione w tkmaxx więc dużo tańsze![]()
A już stałam przy kasie ze spodniami z Zary,ale stwierdziłam,że jeszcze połażę. Dobrze zrobiłam. Dziękuję :*Właśnie mi przypomniałaś, że tam powinnam zajrzeć!! I jak Twoje zakupy?? zadowolona??
No i spóźnione życzonka od nas!! muah :*
My na wtorek jak najbardziej chętni, mam nadzieję, ze Nataszka zdrowa.aga no i nie byłam na jarmarku bo oczywiście brak czasu:/ co z wt?![]()
Na to najskuteczniejszym sposobem wydaje sie byc budzenie rano i pilnowanie dlugosci drzemek za dnia. Generalnie potrzeba na to duuuuuuuuuuuuuzo sily. Kiedy wystarczylo mu UU do zasniecia bylo prosciej