reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka - kabel kablowi nierowny ;-)Poza tym Ty masz dziewczyne a one sa z natury mniej techniczne :-pNasz ma swoje kabelki z szuflady z elektronika taty. Probuje podlaczyc sluchawki do radia, przelacza kabelki w glosniku. Poza tym interesuje go odkrywanie kabli w nowych, nieznanych mu miejscach - wykrywa i pokazuje paluszkiem nawet te, o ktorych nawet gospodarze nie maja pojecia, np. dzis u optyka wlascicielka salonu nie chciala wierzyc, ze pod schodami jest kabelek a dziec go wypatrzyl i pokazywal z daleka :-)

reklama
Munka - kabel kablowi nierowny ;-)Poza tym Ty masz dziewczyne a one sa z natury mniej techniczne :-pNasz ma swoje kabelki z szuflady z elektronika taty. Probuje podlaczyc sluchawki do radia, przelacza kabelki w glosniku. Poza tym interesuje go odkrywanie kabli w nowych, nieznanych mu miejscach - wykrywa i pokazuje paluszkiem nawet te, o ktorych nawet gospodarze nie maja pojecia, np. dzis u optyka wlascicielka salonu nie chciala wierzyc, ze pod schodami jest kabelek a dziec go wypatrzyl i pokazywal z daleka :-)

to podobnie, jak mój Chrześniak, który wypatrzy każdą najmniejszą wkręconą śrubkę ;-) Ostatnio kupiłam mu zabawkowy zestaw małego majstra - w końcu mógł sam wkręcać śrubki :-D Moja G z kolei lubi podłączać mi słuchawki do telefonu.

Moje drogie!!! temat wraca !!!! Właśnie zarezerwowałam dla mnie i Siorki bilety na HOBBITA i będę o tym gadała jeszcze długo długo, bo chyba bardziej na niego czekam niż na święta :-D:-D:-D a po seansie pewnie będę przeżywała, jaki był suuuper :-D

Ale tu produkcjaaaaaaaaaaaa :szok::szok:

agaundpestka porzadkami (wszystkie zabawki pomylas???) najwyrazniej wdal w tatusia ;-)Zobacz załącznik 599775 (fotka z urlopu)
Większość :) jeszcze chcę któregoś dnia duplo do zmywarki wrzucić :)
Proszę jakie nóźki :p

Dobrze, ze ja nie Hobbitowa :)

A co do kabli to młody też uwielbia i jak ma jakiś (najczęściej od odkurzacza) to biegnie do kontaktu, ale matka nieustannie mu zabrania.

Josie gratki :) fajnie bracia z taką małą różnicą wieku :) a może Łucjan :p

Dom błyszczy, okna też, jutro tylko jeszcze zasłony wypiorę i mam z głowy. Choinka kupiona, z rana ubierzemy:) A w pn upiekę Aylin pierniczki i zrobię miodownik:p

aga alijenka
a więc jak przystało na Wrocławiankę i ja zaliczyłam jarmark na Rynku:p Od 17.00 do 19.00 i wciągnęłam 3 wielkie pajdy ze smalcem i ogórkiem:D Aga P nie dała wsadzić się do kolejki, nawet posadzić - wolała patrzeć:p Antoś jest mega odważny! I wyślij na maila fotki ze spotkanka - oczywiście w wolnej chwili!

msmickey do tego kompletu jest jeszcze przeuroczy dywan!

aronia
u was faza na 'nieee' a u nas na 'co to':D Zaczynam mieć dość:D Młody wydaje się długi, pewnie jest wysoki? P przeszło zainteresowanie kabelkami, ale uwielbia jeszcze podłączać laptopa:D

muńka cieszę się, że ty się cieszysz, ale ja jak Aga nie Hobbitowa:D

josie
super majówko! A operacje lepiej zrobić, bo M siostra ciągle zwleka z tą przepukliną (córa ma już 5 lat) a ten brzuch jej tak wisi (ona chuderlak):/ Im wcześniej tym szybciej z głowy.

sylka na pewno z wiekiem zmieni mu się i będzie wolał dłużej spać:) Ze smokiem nie pomogę, bo P nigdy nie miała.

aylin IKEA GULORT POSZEWKA W SOWY Dwustronna 50×50 SOWA « Poszewka, Poszewki

sumshine
P w większości śpi na brzuchy w przedziwnych poskręcanych pozach:D

msmickey dziś kupiłam śliczną gęstą choinkę w doniczce 140-150cm za 75zł w Castorama. U mnie na wiosce są po 70zł identyczne, ale wszystkie były lekko krzywe.

aga alijenka
a więc jak przystało na Wrocławiankę i ja zaliczyłam jarmark na Rynku:p Od 17.00 do 19.00 i wciągnęłam 3 wielkie pajdy ze smalcem i ogórkiem:D Aga P nie dała wsadzić się do kolejki, nawet posadzić - wolała patrzeć:p Antoś jest mega odważny! I wyślij na maila fotki ze spotkanka - oczywiście w wolnej chwili! .
Zdjęcia poszły jakąś godzinkę temu :)
Ja jutro jadę niech Antek jeszcze pojezdzi trochę, bo w niedzielę jarmark zamykają już :)

A już Wam nie napiszę jak Antek zasypia itp. bo co napisałam, ze zasypia w 5-10min tok od tej pory usypiam go około godziny :/ mimo, ze przed spaniem ma z 1,5h spacerku na nogach.

Sunshine no da sie zyc ale wiecznie z brzuchem jak w 4 miesiacu :/ nie wiem co lepsze... Musze poczytac bo gdzies czytalam ze robia laparoskopowo ale to pewnie prywatnie:/

a masz jakies zdjecie tego brzucha, bo z Twojego opisu wynika ze ja chyba mam podobny :/ moze byc na priv ;)

Dzieki w sprawie pozycji :-p o dziwo teraz spi normalnie ale pewnie dlatego, ze w ciagu calego dnia spala tylko 15min :szok: a zazwyczaj 2,5h i nie ma sily jak tance w lozku :-D

Kasiekz - a jak w ogóle zareagowali w pracy na wiadomość,że nie wracasz??
Miałam już nie zaglądać,bo leże w wyrku,ale przypomniało mi się,że chciałam zadać Ci to pytanie :-)

Aronia mamy małego psiaka west highland white terier. Taki biały. Wystawilabym zdjęcie ale nie bardzo wiem jak. Jak możecie udzielcie mi kilka wskazówek.

Mój Szymek tez bardzo lubi wszelkie kabelki i nie tylko kabelki. Wszystko co techniczne jest najlepsze do zabawy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Munka na szybko sprawdzilam w necie i prywatnie laparoskopia kosztuje kolo 6tys wiec nie az tak strasznie. zbadam temat.

Sunshine

Projekt Matka Polka: Rozstep mięśni brzucha czyli wada która lubi dotykać kobiety po porodzie.

tu zobacz ostatnie zdjecie, wlasnie jak robie brzuszki to moj brzuch sie tak zachowuje - po srodku uwypukla sie taka podluzna gorka, pod i nad pepkiem:
Diastasis recti - Joanna Helcke

gdzies na yt tez jest filmik jak to sprawdzic, to sie po angielsku nazywa diastasis recti

Kasienka ja wlasnie wczorja myslalam gdize ty, gdzie mlodak i zaza:tak: ty sie juz nie przejmuj szyjka, przeciez za chwileczke styczen! kurcze chyba sie juz w ciazy obydwie nie zdazymy zobaczyc! ja wracam kolo 6 stycznia ze swiat
zdrowka dla nikosia, biedak sie nachoruje

Alijenka no jestes i ty!!!:-)

Do góry