Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no co za pech... na szczescie tylko lekko czerwone jest
jak jest tak zimno to mi jakos sie nie chce wychodzic
i te czekoladki reese's! jak masz to chyba wpadne cie odwiedzic!b
Dlatego zagraniczne paczki lepiej przesylac przez firmy kurierskie (dzialaly juz w latach 80tych - male prywatne firemki, chalupnicze ale nam nic nigdy u nich nie zginelo). Poczta polska nie dobrala mi sie jedynie do paczki z Bialorusi, bo pewnie tam niczego godnego ukradzenia nie oczekiwali a tu a kuku byly same smakolyki
Swoja droga masz zaskakujacy gust kulinarny - z jednej strony gotujesz sama pysznosci a z drugiej lubisz chipsy i kuchnie amerykanska uchodzaca za jedna z najgorszych na swiecie ;-)

Gdyby nie ten cyrk z rekawiczkami to bysmy spokojnie z godzinke pochodzili - tak przy temperaturze do -15. Mysle, ze gdyby bylo -20 czy zimniej to wyszlibysmy choc na 10 minut, ubrani na cebule jak balwanki, ale jednak wyszli - oczywiscie jedynie bezwarunkowo w rekawiczkach.
ale te histerie nocne mnie wykoncza