kurcze u nas ewidentnie slabsze dni i to cala seria.... w nocy pobudki po 3 razy i to nie takie zwykle tylko mega ryk i mama tata!!! jak wejde to juz nie moge wyjsc bo on nie spi tylko czuwa jakby czekal na moment kiedy bede wychodzic, tylko uslyszy szelest to znow ryk. albo wymysla ze to mleko chce., to wode, a pozniej nie pije wcale....wczoraj wzielam go na przetrzymanie bo przeciez nie moge cala noc stac nad lozeczkiem. i plakal 20 minut a raczej darl sie mama tata az w koncu zasnal. no wiec dizs ma mega chrype

ale przynajmniej pospal do .30 to odespalam troche
i od rana oczywiscie znow jeczy

i nie bedize jesc ani pic
u nas piekny snieg, w nocy ladnie napadalo, az szkoda sanki odpuszczac przez ten mroz wiec moze chociaz na chwile wyjdziemy
macku ja jeszcze pracuej i chyba musze do konca marrca zostac zeby sie zalapac na premie. czekam az mi w hr powiedza ale cos nie moga sie zebrac i tak czekam... do konca lutego na pewno bede, bo chce skonczyc projekt. tez sie wlasnie zastanawialam co tu robic z dzieckiem calymi dniami, niania to mu ciagle cos wymysla a mi sie nie chce..... no ale tez zlobek moze bedzie rozrywka dla niego choc pare godzin.
widzialyscie?
http://deser.pl/deser/51,111858,15315128.html?i=14
ja bym chciala mojemu druugiemu maluszkowi zrobic sesje, ale te standardowe z nagimi dziecmi w koszykach jakos mnie wkurzaja.... wszystkie zdjecia takie same. zreszta jak mi sie trafi drugi taki ancymon to nie bedzie szans ze usnie sobie nago w koszyku i jeszcze sie pozwoli ukladac do zdjecia