reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam mam na imię Brygida ja dowiedzialam się pare dni temu że jestem w ciąży poprzez zrobienie testu ciążowego:) zrobilam sobie tak samo badania bety i wyszło że jestem w 5tygodniu ciązy po wizycie u ginekologa na usg widziałam małą fasoleczke bardzo się ucieszyłam:)

reklama
Czesc dziewczyny,

Witajcie ViolaPop i Brydzia!

Rosvita trzymam kciuki, by wszystko dobrze szlo! Usciski i trzymaj sie cieplo

Zazdroszcze wam troche, ze widzialyscie juz swoje pecherzyki - ja musze jeszcze tydzien poczekac i w miedzy czasie sporo stresu pracowego :(

Milego wieczoru:happy:

Ostatnia edycja:
A ja mam nadzieje że jak pójdę na pierwszą wizytę do gin. to mi też zrobi USG od razu :) W końcu to będzie już 8 tydzień.. niestety ma takie zawalone terminy. Ile mm ma dzidziuś lub pęcherzyk w 8 tygodniu ?? :) Pozdrawiam

witam się i ja
jestem mamą sierpniową 2009 no i od 2 tygodni wiem że będzie drugie maleństwo:-)
wprawdzie ostatni okres miałam końcem lipca ale po wizycie u gin. okazało się że ciąża jeszcze malutka i najprawdopodobniej z końca sierpnia. to samo było z pierwszą ciążą, miesięczny poślizg, więc zbytnio się tym nie przejmuję bo mój organizm taki właśnie jest
więc skoro ciąża z sierpnia to pewno poród w czerwcu:tak: więc witam się jeszcze raz:happy:

Coraz wiecej nas sie na forum pojawia :-)

Rosvita trzymaj sie i duuuzo odpoczywaj (oczywiscie nie od forum).

Na czwartek mam umowione spotkanie z polozna, ktora prawdopodobnie wyznaczy mi date pierwszego usg. Sama jestem ciekawa tego spotkania, bo skoro nie bedzie badan, to co? Powie mi co mi wolno, a czego nie? To juz sama sprawdzilam :tak:

Dziewczynki czy Was tez dopada zmeczenie i sennosc? Z budzeniem sie rano zawsze mialam problemy, wiec tego nawet nie biore pod uwage, ale teraz nawet w ciagu dnia, w pracy normalnie spie na stojaco. To samo po powrocie do domu. Zjem obiadek, wykapie sie i do lozka (drzemki, filmy, czytanie - slodkie lenistwo). Mam nadzieje, ze to przejdzie... Kolezanka mnie ostatnio nastraszyla, ze miala tak przez prawie caly okres ciazy - z parodniowymi wyjatkami...

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie jak na razie objawow zmeczenia brak:tak: skonczyly sie tez mdlosci, ktore byly w zeszlym tygodniu. I jak na razie (odpukac) nie powtorzyl sie napad migrenowy.

Dzis nic nie przypominalo mi, ze jestem w ciazy :-)

Do góry