reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Raczki są fajne;)

Dziewczyny tak sobie myślałam... może i wcześnie jeszcze ,ale fajnie byłoby otworzyć temat jakiś na temat zakupów dla nas, dla dziecka, to,że jeszcze nie kupujemy nie znaczy że nie możemy powymieniać się opiniami co byśmy chciały co nam się podoba co się przyda itd... Może wtedy mniej będziemy miały czarnych myśli i czasu na strach.. Co o tym myślicie? Czy nie za wcześnie?

myślę, że to dobry pomysł właśnie żeby skierować myśli na coś miłego i przyjemnego a zakupy to chyba dla każdej z nas fajny temat :)

reklama
No to krew na betke pobrana,wyniki jutro po 15stej:)
Dobrze ze mamy przychodnie w pracy,przynajmniej zzalatwic mozna wszystko bez zwalniania sie:)

No to krew na betke pobrana,wyniki jutro po 15stej:)
Dobrze ze mamy przychodnie w pracy,przynajmniej zzalatwic mozna wszystko bez zwalniania sie:)

No to czekamy na piękny przyrost :D

W sumie to też się zastanawiam czy sobie jeszcze raz bety nie zbadać...ale jeszcze raz nie ma sensu...musiałabym jeszcze dwa...i dlatego chyba odpuszczę...

majowka gratulacje!
mamina karierowiczka podziwiam Cie, ze masz tyle energii- ja jakiś czas temu musiałam zrezygnować z ćwiczeń na trochę i teraz strasznie trudno mi sie wraca. Wiem, ze jak juZ zacznę to szybko sie uzaleznie od radości z ćwiczeń, ale na razie wymyślam rożne wymówki:( miłego dnia! Ja właśnie w drodze do pracy- fajnie, ze na telefonie można Nas czytać

Witam wszystkie cieżarówki:tak: Jestem świeżo po teście:-)
Kalkulator ciążowy wyliczył mi termin na 21 czerwca:happy:
Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze, ponieważ staraliśmy się po poronieniu ponad 2 lata o dzidziusia:-)

Ja tez dzisiaj po badaniach jutro po 13 bede miala duzą czesc wynikow, bo ja juz mialam robione to wszystkie kompleskowe dla ciezarowek.. no a we wtorek lekarz i usg :) dzisiaj jestem pelna dobrych mysli wiec i Wam przesylam pozytwyne fluidki :)))

reklama
Karolina Puławy:7685970 pisze:
Witam wszystkie cieżarówki:tak: Jestem świeżo po teście:-)
Kalkulator ciążowy wyliczył mi termin na 21 czerwca:happy:
Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze, ponieważ staraliśmy się po poronieniu ponad 2 lata o dzidziusia:-)

To witamy na naszym forum:) masz taki sam termin jak ja:)))

Do góry