alex_aura chyba chcialas powiedziec "ustalic brak wad genetycznych".... jest tyle rzeczy w tej ciazy ktore mnie przerazaja
(((
dostalam wyniki krwi wlasnie i nie sa zbyt dobre, zawyzone krwinki biale, PCT, neurocyty ale moze to przez to ze poszlam niedoleczona po przeziebieniu :/
dostalam wyniki krwi wlasnie i nie sa zbyt dobre, zawyzone krwinki biale, PCT, neurocyty ale moze to przez to ze poszlam niedoleczona po przeziebieniu :/
Widze, ze coraz wiecej dziewuszek ma mdlosci i problemy ze snem sie pojawiaja. Ehh... No, ale dzidzie przynajmniej daja znac, ze sa
Ja dzisiaj (jak widac) tez spac w ogole nie moge. Caly dzien nawet dobrze sie czulam, samopoczucie nawet niezle. Poszlam do sklepu z malzem (a ostatnio staram sie tego unikac, ze wzgledu na zapachy) i tam troche polazilam. Spotkalam znajomego, ktory stwierdzil, ze na pewno coreczke urodze. Oczywiscie spytalam, skad on taki pewny, na to mi odpowiedzial: "A bo tak marnie wygladasz i cera ci sie pogorszyla..." grrrr
No, ale na pocieszenie malz kupil mi kubelek lodow, wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Hehe