reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja też spie na brzuchu chociaz czasem cycki mi na to nie pozwalaja tak bola ze ajjj

Dzis ide na cos w stylu targi tylko dla bab, beda upominki, zabiegi,pokazy jak ubrac jaka sylwetke a potem speedwalk :p
Moze uda mi sie spalic wczorajsza miske lodow upps

Nie wiem co myslec, lamie mnie w krzyzu. Wczoraj sie zaczelo, w nocy tak mnie bolalo ze ciezko mi bylo sie przewrocic na drugi bok, dzis boli mniej ale boli :/
Szukalam informacji w necie i nie sa one pocieszajaca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
RETY DZIEWCZYNY, ZASUWACIE NA TYM FORUM JAK MESERSZMITY!!:-D

Nie wiem czy mnie pamiętacie, jednak miałam okazję się przedstawić na wątku Poznajmy się :tak:
Jest Nas naprawdę tu dużo, czy znalazła sie odważna aby Nas policzyć??

U mnie mało ciekawie bo odkleja mi się kosmówka, mam przykazane leżeć, dostałam zwolnienie na 3 tygodnie i żyję nadzieją, że wszystko się w środku zrośnie i będę mogła normalnie funkcjonować :tak: Pani doktor radziłam mi nie czytać w necie o co dokładnie chodzi tylko stosować się do jej zaleceń a wszystko będzie dobrze. Mój maluszek w każdym razie rośnie, serduszko mu bije i zdaje się nie przejmować całą sytuacją - więc biorę z niego przykład i też się zanadto nie stresuję:yes:

Moja córeczka za to ma anginę i dodatkowo rozpacza po śmierci pieska teściów (mieszkają baaaardzoblisko Nas -czytaj darmowa opieka dla Naszej córy :-D). Z tego co mówił vet ktoś psa otruł:szok::angry: jednak ludzie to są potwory dla mnie:no:...

Nie wiem co myslec, lamie mnie w krzyzu. Wczoraj sie zaczelo, w nocy tak mnie bolalo ze ciezko mi bylo sie przewrocic na drugi bok, dzis boli mniej ale boli :/
Mnie tez w krzyzu lamie od 3 dni. I tez sie troche martwie ale mam nadzieje ze to dlatego ze wszystko sie rozciaga. Mnie dodatkowo promieniuje bol na prawa noge. A co wyczytalas???

Ze bole krzyza zwiastuja obumieranie ciazy :/
Nie mam nawet najmniejszego zamiaru w to wierzyc.
Mysle ze to skutek odkurzania, zakupow i lezenia w nieprawidlowej pozycji. Brzuch mnie nie boli i nie mam zadnych skorczy. Bol jest typowo przy ruszaniu sie czyli schylaniu i skrecaniu

Mysle ze to skutek odkurzania, zakupow i lezenia w nieprawidlowej pozycji. Brzuch mnie nie boli i nie mam zadnych skorczy. Bol jest typowo przy ruszaniu sie czyli schylaniu i skrecaniu
Ja wczoraj przesadzałam kwiaty i malowałam szafkę i po tym też mnie łupało w krzyżu. To pewnie z wysiłku a nie, z "umierania" :tak:

No właśnie, ja tez sie wiercę, ale to trwa ponad godzinę, dlatego zdecydowałam, ze bede wstawać, bo mecze sie tak przekręcając sie na z boku na bok...

Słuchajcie, mam pytanie, czy według Was mogę spać na brzuchu? Tzn nie do końca, spie na boku, ale boku-brzuchu hmm tak, ze z jednej strony przyduszam trochę brzucha do łóżka i trochę świruję, ze może nie powinnam?
a ja tez tak spie :) Jak bedziemy mialy wielkie balony z przodu zamiast brzuchów to wtedy zdazymy naspać się na plecach:/ Ja całą pierwszą ciąże spałam na lewym boku z poduszką między kolanami bo sie naczytałam gdzieś że wtedy lepiej dziecko sie dotlenia :p

Hej hejo;) Carla, bardzo się cieszę z super wiadomości:) Teraz ja zaczynam panikować... jutro będę miała robione usg, ale dopiero po 17... jak ja wytrzymam... spać z nerwów nie mogę... i jeszcze jutro cały dzień w napięciu:( Miłego Dnia dziewczynki...|! A jeśli chodzi o spanie na brzuchu, to ja inaczej nie zasnę;)

Ja mam to samo ale nie martwie się tym z uwagi na to że w pierwszej ciąży tez to przechodziłam a nawet i bardziej wtedy bolało dzidziuś urodził się zdrowy i mi nic nie bylo ;)

niema co czytac tych bzdur na necie bo czesto tylko niepotrzebnie sie martwimy przez to . dlatego ja z tym skończyłam :) Najlepiej jest zaufać lekarzowi prowadzącemu i mówić mu o każdej jednej obawie .. gwarantuje ze wtedy cała ciąża przebiegnie bardzo spokojnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam w ten sloneczny dzionek tu u nas w Szkocji:-).
Butterfly - ja tez jutro USG i to pierwsze:tak: Oby tylko wszystko bylo dobrze. Stresik juz jest:tak:
A z tym spanie to ja tylko na boczku szczegolnie teraz cycuchy tak bola ze na brzuszku to nie ma szans:-D.

Do góry