Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj no takwlasnie kochana nie !my liczymy na chlopca:-) bylyby 2 parki! bo aktualnie mam 2 dziewczynki i chlopca!i wg ostatniego skanu (17 tydz) wynikalo ze bedzie chlopak!!
popatrzyłam dobrze tylko jakoś bez sensu napisałam (to pewnie ta jedna działająca półkula) jasne że pasuje wam chłopiec więc kciuki żeby tak było

wybacz....ja bym takiego udusila:-) w poprzednich ciazach moj maz nawet nie mogl pic!bo ja mowilam ze ja cierpie to on tez musi:-)Witaj
Megan
No to ja tez znikam, bo mnie takze brzuchu znow cos pobolewa lekko, ale meczaco a do tego ten moj kochany towarzyski maz znow cos wciagnal ze znajomymi na miescie i nie chcial ze mna kolcji zjesc
wiec sie obrazilam,
ale nic to!
Mam mojego rogala i zadna inna przytulanka do lozka juz mi niepotrzebna
Macku- karpatka nizinna ;-) ale smakkkkkk sie liczy mniammmm a ja nadal bez piekarnika w domu
Dobrej nocki wszystkim, ide w pielesze z ksiazka!
kciuki za czwartekKurczę męczę tą karpatkę i jakoś mało górzysta wychodzi... :-(
tak ulozylam sobie zycie na nowo!sicil owiń się wokół rogala a mąż szybko przyjdzie do ciebie ;-) śpij dobrze
onaa...m bardzo mi przykro :-( ale rozumiem że poukładałaś sobie życie od nowa i najważniejsze że jesteś znów szczęśliwakciuki za czwartek
dziewczyny czy ktos juz wie co sie dzieje z blizniakowa asiia???widze ze dalej sie nie logowala. od 10.01 czyli od ostatniego posta. martwie sie
o kurcze uwielbiam robic karpatke ale taką z pudełkaZawsze mi wychodzi extra
![]()