katrina115
Potrójna Mama
Sunshine - w aptece kupisz taki smoczek, nie wiem tylko czy duża różnica w cenie między e-bay-em, a apteką (ale na pewno byłoby szybciej).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. A tak na serio to dobrze, że udało się bez operacji
. Na jak długo go zagipsowali?
. A i ja często się nie udzielałam 
. Ciekawe kiedy mu przejdzie, bo już widzę symptomy zniechęcenia. Denerwuje się przy pisaniu liter (nudzi go to) ale uwielbia zadania z matematyki. 
. W naszej szkole nie ma "zerówek" więc będzie musiał zostać ponownie w przedszkolu (ale z inną panią, klasą; za to z tym samym programem bo teraz realizują program zerówki - i boję się znudzenie, bo ile można wałkować to samo) albo iść do 1 klasy. Dodatkowo obawiam się, że jak pójdzie jako 7 latek to będzie mnóstwo dzieci bo wtedy obowiązkowo pójdą już wszystkie 6 latki
. Trudny orzech do zgryzienia...
. Byli znajomi a ona rozdawała uśmiechy na prawo i lewo :-)Sunshine wspolczuje sytuacji, na pewno nie jest Ci latwo. Moze kogos poprosisz o przywiezienie meza ze szpitala to chociaz tyle sobie ulatwisz i stresu zaoszczedzisz.
Moj K 12 listopada ma wyznaczony termin zabiegu prostowania przegrody nosowej. I tez w sumie jestem na niego zla ze wczesniej o to nie zadbal a z drugiej strony lepiej teraz niz wcale. Bez tego co chwila bedzie mial katar i bol glowy.
Aylin no ja wlasnie kupy w kosciele balam sie najbardziej imimo ze Szymek zrobil rano to na sesje zalozylam 2 pampki - dwojke i na to trojke. Tak na wszelki wypadek.
Z innej beczki - czy ktoras uzywa tego katarka? Czy to faktycznie dobrze wyciaga i nie spowoduje jakiegos urazu u malusza? No juz nie daje rady z frida, maly glowe odwraca jak tylko mnie widzi z tym ustroistwem a podczas wyciagania sama nie dam rady trzymac mu jednoczesnie raczek i glowki. I dlatego mysle o tym katarku ale troche to kosztuje i jesli sie okaze ze dziala tak samo jak frida to szkoda mi kasy.
jakby to mój tata powiedział tylko pirze leci;-)
:-(, obudził się o 2.30 i póżniej dopiero o 9.00, ale przez to pewnie, że spał z nami...
. Ta polska biurokracja mnie powala.
my tez tydzien temu dalismy naszej Fruzi jabuszko i marchewke
bardzo jej zasmakowalo co prawda jak na razie tylko kilka lyzeczek zjada ale dobre i to.
albo ze napewno sie pomylili i nie nasze komorki nam dali bo mala nie podobna do nas
albo ze jest spokojna bo jest z probowki a takie dzieci to sa inne
. Szkoda gadac
. No ale coz na glupote ludzka nic sie nie poradzi.
. Na dodatek dopadł mnie kryzys laktacyjny. Córka ma zawsze wypijała jednego cycka i było ok, dziś wypija oba i jakbym miała trzeciego to pewnie też by go chętnie pożarła
. A pobudkę zaserwowała mi o 5:45.