Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja bym zadała jeszcze jedno ważne pytanie: miałaś problem z zajściem w ciążę?
Maćku - mialam mysiaczkowi napisac, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja bym zadała jeszcze jedno ważne pytanie: miałaś problem z zajściem w ciążę?
więc ląduje u mamusi hehe
super wygląda jak patrzy na te swoje girki jak na 8 cud świata 

:-)
moja mama zostaje z małym :-)
postaram się być na bieżąco i już

- wiecie co w sumie to nie jest dla mnie problemem a jeśli okaże się, w przyszłości, że był to błąd to zamelduję wam o tym by już więcej nikt tego nie robił. Cieszy mnie bardzo, że sobie to przetłumaczyłam bo nie czuję już presji związanej z tym, że musi usypiać samodzielnie zostawiony w łóżeczku czy robić to czy tamto
Kamień z serca.