reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

HAHA Iwon na dobranoc zadbalas o karnego kutaska!:-D:laugh2::-D:laugh2:

a moj w lozeczku turystycznym robi tak:

DSC05368.jpg

reklama
He, he Josie Jasiek widać przepada za łóżeczkiem turystycznym :-D:-D

Agaundpestka fajnie, że już po zabiegu i A dobrze go zniósł:tak: Znieczulali go jakoś? Co do lekarza to może chodziło o to, że jesteś zmęczona:confused2:

Właśnie zadzwonił do mnie D i mi powiedział, że auto mam tak oblodzone, że prawdopodobnie go nie otworzę- on próbował przed 6 i nie dał rady a jeśli urwę klamkę to mnie zamorduje:confused2: Hmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE:happy:

Edek: Chciałam powiedzieć jeszcze, że mój syn w nocy dał mi tak popalić, że już koło 3 zaczęłam odliczać czas do 6, bo będę mogła już wstać i iść do pracy:baffled: Normalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły:nerd:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki;) Melduje się po kilku dniach nieobecności:D Jak mąż w domu to nie ma czasu nawet na chwile siąść na bb;/ U nas może być... nocki średnie, chociaż i tak już lepiej, bo za przykładem Młodaka, daje małej na noc meliskę i faktycznie troszkę pomaga;) Ja w niedziele prawie przeżyłam zawał stając na wagę i widząc liczbę moich kg:szok: załamka normalnie...:( więc podjęłam szybko decyzję i od wczoraj jestem na diecie norweskiej...więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała...

u nas odpukac ostatnio nocki spokojne, zdarza sie jedna pobudka jak mlody zaczyna wedrowac przez sen po lozeczku i np uderzy glowka albo nie moze sie dalej przesunac ...

bylismy u lekarza no i jeszcze jest cos w oskrzelach przedluzyla antybiotyk do piatku ehhhh

Josie super Jasiu wyglada
Aga dzielny Antos ...

Pamka przedluzacz i suszarka :)

Mlodak napisz jak sie sprawdzil spiwrek

MsMickey do takich halasow to trzeba przyzwyczajac wczesniej ... moj tez jeszcze jak bylam w ciazy to sie nasluchal no i po ciazy tez ... wiec jak i Jas remonty ma we krwi ...

Dzień dybry :confused2:

Moje dziecię postanowiło wstać dzisiaj o 5-tej :confused2: Nieważne, że budzik miał zadzwonić 55 minut później :eek:

W dodatku zostawiłam wczoraj w pracy klucze od firmy i musiałam rano jeździć z M., bo inaczej bym kwitła pod drzwiami dobre 40 minut. Ech, nie ma to jak zacząć pozytywnie dzień.

Przynajmnie Josie mnie rozbawiła swoim spostrzeżeniem o kutasku :-D

Pamka i co, i co, pojechałaś do pracy?

Ja mam jutro wolne, bo będę biegała ze starszakiem po lekarzach.

A, no i wczoraj M. był na wywiadówce i pochwalę się, że moje genialne, zdolne po mamusi dziecię :-p przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę :rofl2:

dzień dobry :-)
jestem dziś trzecia :szok: czyli większość wróciła już do pracy a ja mam urlop :-p u nas nocka dziś lepsza ale od jakiegoś czasu Misia nie śpi całą noc tylko ma 2-3 pobudki na smoka :sorry: a kiedyś tak pięknie spała do 7-8 tylko nad ranem smoczek a teraz zasypia ze smokiem w nocy trzeba go znów jej dać no i wstaje 6-7...

Kasia.natka jaki brzuch jaki tylek ?
kochana nawet mówić mi się nie chce :zawstydzona/y:

My na mąłą mówimy siajtunia - gdy była malutka tak się wiła, siajtała ), bąbelek, żabka, kluseczka...
my mówimy Kropka i to się już tak przyjęło że co raz więcej osób tak mówi :tak:

Kasia.Natka ja też dla siebie nic nie kupuję.
witaj w klubie (niechlubnym niestety :baffled: )

Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam :baffled:
dobrze że już po wszystkim a Antoś szybko dojdzie do siebie &&&

Niunia własnie śpi obok mnie w łóżeczku turystycznym - strasznie jej sie spodobało. Szczególnie jeżdzenie pazurkami po siatce.
-
u nas to samo - szuranie po siatce i drapanie (niestety bo ten dźwięk jest straszny)

moja Misia też się dzieli - w wanience daje mi termometr i lubi jak stukam w niego zębami :sorry: i co zrobiłam ostatnio - ugryzłam termometr razem z jej paluszkiem aż się biedactwo popłakało :zawstydzona/y: durna matka!

zmykam bo wyprzedaże wzywają ;-)

edit - byłam trzecia jak zaczynałam pisać :-D

Noc taka sobie. Niestety skleroza znow zapomniała o melisie. Na dzisiaj juz mam. Zdecydowanie nam pomaga.

Kasieńka spiworek sprawdzil sie super. Mimo kręcenia sie nie mial młody możliwości rozkopania. Ale na brzuch i tak sie przekrecil :)))))
Wcześniej tez spal w spiworku ale wyrósł z niego a jak dla mnie to świetne rozwiązanie jest.

Josie ja też myślę i rezygnacji z jednej drzemki w cciągu dnia tylko jak to zrobić skoro dziecię samo pada na glebę.

Sunshine daj tego linka do filmiku bo ja na fb nie wejdę z komórki.

Dzień doberek :-)
Iwon nie za dużo przyjemności na wieczór, hę???

Aga, fajnie, że tak w miarę bezboleśnie. A jeśli lekarz widzi zmęczenie, to się pyta. Na pewno o to chodziło.

Iwon synus madrusek po mamusi... gratulacje:-):-):-)

Goch właśnie usnela.
My mówimy na nią (i do niej): Gocha, Gosiaczek, Gochania/Gosiania, Goga (tak głównie moja siostra), Gośkun/a (tak że skandynawska ;-))
No i Robalu ;-) bo tak troszkę przypomina dzdzownicę, gdy leży na brzuchu i się wije po podłodze...

Kasia.natka pochwal się potem :-)

U nas noc nie wiem jaka, wyrzucam że świadomości ile razy się budzilam do Gochy.

Minie jej to kiedyś... tak sobie powtarzam...

Kasienka Gocha na wiertarke nic. Tylko ta mlotowiertarka ma inne uderzenie i tego się przestraszyla.

Josie zabawne zdjęcie:-):-):-) Nowy lizak dla synka:-)

edek: Iwon jak to piątki, dają tam oceny?

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey mój jest w szkole muzycznej i oprócz kształcenia zintegrowanego (tutaj nie ma oceny tylko taka opisówka) ma normalne oceny z przedmiotów muzycznych i z angielskiego (ta szóstka właśnie z języka :-p).

Do góry