Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Znieczulali go jakoś? Co do lekarza to może chodziło o to, że jesteś zmęczona
Hmmmm może mi się nie uda dostać i czeka mnie WOLNE
Normalnie jest gorzej niż źle, że już takie myśli mnie nachodziły
załamka normalnie...
Nieważne, że budzik miał zadzwonić 55 minut później 

przyniosło za I semestr same piątki i jedną szóstkę 
czyli większość wróciła już do pracy a ja mam urlop
u nas nocka dziś lepsza ale od jakiegoś czasu Misia nie śpi całą noc tylko ma 2-3 pobudki na smoka
a kiedyś tak pięknie spała do 7-8 tylko nad ranem smoczek a teraz zasypia ze smokiem w nocy trzeba go znów jej dać no i wstaje 6-7...kochana nawet mówić mi się nie chceKasia.natka jaki brzuch jaki tylek ?
my mówimy Kropka i to się już tak przyjęło że co raz więcej osób tak mówiMy na mąłą mówimy siajtunia - gdy była malutka tak się wiła, siajtała ), bąbelek, żabka, kluseczka...
witaj w klubie (niechlubnym niestetyKasia.Natka ja też dla siebie nic nie kupuję.
)dobrze że już po wszystkim a Antoś szybko dojdzie do siebie &&&Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam![]()
u nas to samo - szuranie po siatce i drapanie (niestety bo ten dźwięk jest straszny)Niunia własnie śpi obok mnie w łóżeczku turystycznym - strasznie jej sie spodobało. Szczególnie jeżdzenie pazurkami po siatce.
-
i co zrobiłam ostatnio - ugryzłam termometr razem z jej paluszkiem aż się biedactwo popłakało
durna matka!