reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Kifsi - oby z ręką było jak najlepiej - dobry lekarz y dobry rehabilitant to więcej niż połowa sukcesu!!!

Muńka - a moja z kolei dzisiaj wtrząchnęła DUŻY obiadek... aż w szoku byłam! Mój wyrób zupkopodobny - kurczaczek, marchewka, ziemniak, pietruszka, seler, burak i MAJERANEK :) Wcinała aż jej się uszy trzęsły - ale dzioba i tak kiepsko otwiera........
A swoją akrobatkę nagraj! Łatwiej to będzie uchwycić niż fotkę zrobić jednej chwili! Ale to musi genialnie wyglądać!
dziękuję za gratulacje :D

Waris - hehe ale zobacz jakie dobre forumpelki (od kumpelki-z-forum) od razu chciały Ci kupować :D

Agaundpestka - oj tak, nieszczęścia chodzą parami!!! Jeszcze wczoraj mojej bardzo dobrej koleżanki córcia 2,5 letnia nogę złamała na sankach!!! PISZCZEL! Więc bidulka ma nogę w gipsie od samych majteczek aż po paluszki na 3 tygodnie, bidulka!
DAJ ZNAC JAK ANTEK PO ZABIEGU!!!

Josie - ale fajnie to musi wyglądać to jak Jaś się z Tobą dzieli chrupkiem :D Fajnie, że się sprawdza nowy system dnia i "nowy bankomat" hihihi
u nas nie ma szklanki, u nas "tępy" ubity śnieg

Sunshine - dzielenie gryzakiem też musi być fajne, moja jeszcze nie ten etap, moja samolub :p wszystko sobie pcha do buzi... No ale dzisiaj wybaczam bo ząbek ;P

a babcie - no ach te babcie....

reklama
Mamy 3 ząbek ! :D Właściwie pół :p Bo pół jeszcze jest za resztką dziąsła ale do rana się przebije ;) Lewa dolna dwójka :)
Gratki! :tak:

U nas też pewnie kolejny wylezie w nocy, albo jutro, bo dzisiaj nie wiedziała co z sobą począć :sorry:

Janek nauczyl sie dzieluc jedzeniem. Jak ma chrupka w rece a ja otwieram buzie i mowie aaaaa to on mi go daje z radoscia na twarzy. Cudne to!
Fajnie :tak:
Mi dziś Zośka swojego smoczka proponowała, ale nie skorzystałam :sorry:

ale mnie nie bylo a Wy tyle naprodukwalyscie

maly wychodzi z chorbska, juz jest lepiej ... mam nadzieje ze na kontroli lekarka powie to samo :):)

Muńka to Gabi ćwiczy od najmlodszych lat :D

Rysica zazdroszcze tego obiadku moj zamknal pyszczka po 1/3

Iwon slyszalam ze im pozniej wychodza zeby tym beda zdrowsze :) sto lat dla Julcia

Rysica Muńka gratuluje zabkow

Josie Jasiu dorosleje ... moj dalej bez trzech nie wytrzyma ... ale mi to na reke :p

Sunshine puszczaj mimo uszu komentarze babc :p Aurelka widocznie chce mamie niespodzianke zrobic a nie babciom :p

Kasia.natka jaki brzuch jaki tylek ?

Maćku to oby nocka byla jak najmniej uciazliwa :) a jutro piekny zabek, najlepszego dla Zosienki !!

Kifsi sto lat dla Wiktorka

Ostatnia edycja:
Kasieńka dzięki kochana za pocieszenie :-) Jeśli tak faktycznie jest z tymi zębami, to już mi lepiej :)

Waris - hehe ale zobacz jakie dobre forumpelki (od kumpelki-z-forum) od razu chciały Ci kupować :D

:-D:-D:-D

A tak na poważnie, Muńka jak mogę Cię prosić to gdybyś była obok smyka to wzięłabyś mi te pajace za 38zł jak jeszcze będą w rozm.86, please ?

Josie mnie mąż podebrał ostanie 50zł nie mówiąc mi o tym, a ja w sklepie przy kasie i nie mam czym zapłacić :baffled: dobrze że to był mały market i miałam możliwość zapłacenia kartą. Sądzę że gdybym ja mu wzięła parę złotych z portfela też by się nie zorientował, muszę kiedyś wypróbować.

My na mąłą mówimy siajtunia - gdy była malutka tak się wiła, siajtała ), bąbelek, żabka, kluseczka...

Iwon my też nie mamy ząbków :tak:, mojej siostrze pierwszy ząb wyszedł gdy miała 11 mscy i nie ma próchnicy wcale, może w przypadku naszych dzieciaków też tak będzie i tym samym zostanie nam parę groszy więcej w kieszeni :-D

Ostatnia edycja:
To wychodzi na to, że mój Julek jest samolub i ani myśli się ze mną czymkolwiek dzielić:-(

Kasia.Natka ja też dla siebie nic nie kupuję.

Rysica- ​gratuluję ząbka!

Ach dziewczyny zapomniałam się pochwalić. Mój dzieć zaczyna powtarzać!! Jeszcze nie wychodzi mu do końca jakby chciał ale dziś powtarzał za nami ta ta, ba ba i jeszcze parę innych i dokładnie tą samą liczbę głosek powtarzał a zacieszał przy tym BARDZO!

Julcio jest prawie najstarszy z naszych dzieciaczków więc ma prawo czynić takie postępy, gratulujemy. Powiedz mu tylko żeby nie mówił "tata" bo wywoła brata :-D:-D:-D

A ja dziś całkiem przypadkiem kupiłam sobie dwie bluzeczki, a co!

Aga wywołujemy cię z Iwon, Jak tam A po zabiegu, czy w ogóle się odbył?

Ja tylko na szybciocha bo mezulek zaplanowal mily wieczor z bruszeta i seansikiem filmowym, lece bo sie jeszcze obrazi i drugi raz taki mily nie bedzie :-D:-D:-D

reklama
Pamka - ale super, że powtarza tak fajnie!!! Moja nic, tylko się patrzy i śmieje ;) i niech mówi tata niech się uczy to tata będzie wołał przy usypianiu i w nocy a Ty spokojnie będziesz mogła mężowi powiedzieć "no przecież Ciebie woła!"

Kasieńka - super, że z Nikosiem lepiej :D Jak wyzdrowieje to zacznie ładniej jeść

Waris - dobrze, że można było kartą płacić!

Iwon - ząbki mogą i w 11 m-cu wyjść, i im później tym mniejsza szansa, że coś się im stanie :p ja się bałam, jak Szymek miał 8 zębów i mając 8 m-cy stawał w łóżeczku i gryzł barierkę i się kiwał, że sobie wybije, no i możliwość próchnicy, chociaż u niego to akurat się nie sprawdziło, bo ząbki mu wyszły wcześnie a nie ma ani grama próchnicy :)

Do góry