Na mojego to już żadne zagadywanie nie działa. On po prostu lubi być goły i tyle 

Aaaaa zapomniałam napisać, że mlody wczoraj odkrył siusiaka i jak tylko pampers idzie w dół tak rączka jego automatycznie ląduje na nim
A jak go sobie ciągnie to masakra. No i dzisiaj była kąpiel w siuśkach bo zdążyłam go włożyc do brodzika (bo kąpiemy się już na siedząco, nie da się położyć już za skarby świata) a ten rączka między nóżki i sobie chwycił małego. A wtedy poleciało........... i na buzię i na brzuszek i do wody reszta 

.
Szymek tak robi blaszanymi miseczkami kotów
A koty jak oszalałe pędzą bo myślą że się im jedzenie nakłada, hahahaha. Miny ich bezcenne jak widzą młodego zamiast karmy.

Aaaaa zapomniałam napisać, że mlody wczoraj odkrył siusiaka i jak tylko pampers idzie w dół tak rączka jego automatycznie ląduje na nim
A jak go sobie ciągnie to masakra. No i dzisiaj była kąpiel w siuśkach bo zdążyłam go włożyc do brodzika (bo kąpiemy się już na siedząco, nie da się położyć już za skarby świata) a ten rączka między nóżki i sobie chwycił małego. A wtedy poleciało........... i na buzię i na brzuszek i do wody reszta 

.wiecie co mi się dzisiaj udało? nauczyłam Monikę stukać o siebie klockami od garnuszka na klocuszekJa mówię stuk stuk a ona stuka klockami tak jak ja jej pokazałam
![]()
Szymek tak robi blaszanymi miseczkami kotów
Ostatnia edycja:
I u nas też złoszczenie na maksa, jesli coś małemu nie pasuje. Dostałam też po pysku tysiące razy, ale chyba jeszcze nieświadomie! ;-) aaa...i byłam dziś w leclercu, pierwszy raz od naszego zgadania, ale razem z małym i szanownym małzonkiem, wiec nie pisałam do Ciebie 
piski jak przekladam raczki w rekawy, kurtka/kombinezon bleeee z reszta jest w miare ok 
a we wtorek juz znajomi sie zapowiedzieli...