reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Witam :)

i łącze się w bólu z tymi które miały kiepska noc :tak: nie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku :no::wściekła/y: efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(

Rysica - a ja zdążyłam, widziałam wczoraj , boskie zdjęcia , a Monika to ty 100% :-)

Pamka - no kolejny szogun w natarciu :-) a co do telefonu to sama szukam bo też umowa kończy się niebawem :tak: ja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie :tak:dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)

kasieńka - myśle ,że nie tylko twój :tak:kolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty :tak:

Ja już byłam pomacać i nic mi nie wpadło w oko dlatego pytam.

Co do kosza z zabawkami... Kupiłam jeden ekstra kosz na zakupy (taki składany w Carrefurze za 11 zł) i jak młody musi zostać w jednym miejscu to go wkładam (wyścieliłam go kołdrą) i daję garnuszek na klocuszek i wtedy dziecko idzie z tym oprzyrządowaniem ze mną np do łazienki, lub jak go nie chcę zabierać to stawiam go przy koszu z zabawkami i wtedy on sobie je przekłada do siebie:tak:- dzisiaj kosz służył jako pchacz- jeździł z Julkiem po całym przedpokoju.

Nie mogę go więzić w łóżeczku bo drze się w niebo głosy i mi go szkoda.
Rysica-zdjęcia super! Zazdroszczę- mnie nikt zdjęć nie pstrykał jak byłam taka mała... Mnie się najbardziej czapka do chrztu podobała- bomba po prostu:-D:-D:-D

EDEK:
Dziewczyny czy jest możliwe, że rosną nam już dalsze zęby- nie dwójki tylko dalej? Kiedy wychodzą 4?

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Wam! U nas znowu pobudka o 4 ale dalam smoka I poszla dalej spac... Wstala o 8 :-) Czy wasze dzieci reaguja na "nie"? Bo Monika tak I to bezwzglednie, az w szoku jestem, chyba nauczyla sie co to "nie" jak do Szymka mowilam. No ale to jej nie przeszkada sprawdzic swojego niezadowolenia glosnym westchnieciem albo marudzaco-proszacym "mmmmmmmmmmm" ;-)u

Dzieki dziewczyny za komplementy odnosnie moich zdjec :-D

Pamka 4 rosna w okolicach 1,5 roku, wiec to chyba za wczesnie. Najpierw 1 i 2 rosna.

Ostatnia edycja:
Witam i ja
jak sie wróci do pracy to w ogóle nie będzie szans z wami pogadać. W ciagu dnia nie ma prawie żadnej a po 22 taka produkcja :szok: :-D
Dzisiejszą nockę młoda w miarę przespała, obudziła się o 8 i już o 9;30 poszła na pierwszą drzemke i śpi do teraz.
Ale nie nadrobie - prosze o streszczenie co od srody sie działo.

Waris - daj znac co z pajacami - napisz mi swój nr na pw to zadzwonie ze smyka. Ale to raczej w niedziele bo jutro nie dam rady.

U nas to nic ciekawego, mamy pierwsze pa pa Szymka Mlodakowej, kolejne ząbki Nataszki Alijenki ma już ich 8, ale na FB tak w wielkim skrócie króluje Kamila ze szczurem czy myszą w kaszce Nestle który okazał się zbrylonym ciastem.

Miśki teraz się nie szanuje pracowników, współczuję atmosfery bo wtedy nie chce się wcale iśc do pracy, może zacznij poszukiwania nowej:confused:

witam

jak zwykle dziecko było grzeczne dopóki czytałam bb, a jak teraz mam odpisać, to muszę młodego na kolanach trzymać i pisać jedną ręką:dry:

wczoraj otworzyłam piwko i wcale mi nie smakowało:dry: mam nadzieję, że mi smak wróci, bo inaczej lato straci sens:-D

Zaza puszczony :p znaczek na czolo naklejka priorytet na pupci :p powinien byc jutro hehe
chyba Nikoś zaginął na poczcie, bo jeszcze nie dotarł;-)

Mam umowe na mailu od tej niani moge ci podeslac. Ona chciala na tych papierach pol etatu tylko zeby nie placic tyle podatku i tak napisalam.
josie uratowałaś mi życie - mielismy rejestrowac babcię na umowę, ale nikt z nas nie pomyślał, że trzeba podatek odprowadzać:zawstydzona/y: zaćmienie umysłu dosłownie - teraz musimy się zastanowić czy babci się to w ogóle będzie opłacać taka umowa, bo od nas miała dostawać 50% tego co wzięłaby opiekunka i jakby z tego jeszcze miała podatek płacić to chyba lipa...
a powiedz mi jeszcze - jak umowa jest na pól etatu to składki się wypełnia w takiej samej wysokości jak za cały????

mlodak gratuluję i zazdraszczam - mój nie chce zatrybić :( a z tym zboczeniem zawodowym to cię rozumiem, kiedys pracowałam w barze i teraz na każdej domówce serwuję drinki:-D

Co do Twojego Szoguna to mój go goni. Wczoraj podraczkował pod telewizor (mimo, że plan pierwotny był iść na przedpokój za mną, albo to nie był plan pierwotny tylko zmyła dla mamy...) wywalił mi kwiatka (na siebie) i cały radosny w jasnokremowych spodniach zaczął babrać się ziemi, która z nigo się wysypała. Chciałam mu nawet zdjęcie zrobić bo taki był zadowolony ale jak zaczął się przymierzać do oblizywania ziemistych rączek to zmieniłam zdanie:baffled:.
już się zaczęłam martwić o Ciebie ;)

niezły agent z tym kwiatkiem - macie wesoło:-D ja bym pewnie zdjęcie zrobiła, bo jak to mawiała moja babcia "każde dziecko musi zjeść w życiu łopatę piachu" - Julek po prostu by szybciej osiągnął cel;-):-D

hahah własnie weszlam na BB przede wszystkim dlatego, żeby podzielić się tą radosną nowiną :-D
to chyba Muńka i Ms Mickey do funklubu NKOTB należą?...

Miski- oni zostawili nie leserów ale podlizywaczy:-D Taki to nic nie robi ale się sprzedać potrafi ile to on nie zrobił- u mnie w firmie tak samo:tak:- dobrze, że mój dyr. jest w miarę normalny i widzi kto ile robi.

Julek zasnął o 10 i śpi do teraz:szok: odsypia nockę- a wydawało mi się, że nawet pospaliśmy:confused2:

Waris- ja liczę na to, że do końca lutego wszystkie wrócą do pracy i będzie łatwiej ogarnąć a jak nie to właśnie jestem na etapie kupowania tel. więc będę w pracy doczytywać. Właśnie, która z was nie wybiera się do pracy w najbliższym czasie? Rysica-dopiero w kwietniu,Muńka "wolne" na jakiś czas która jeszcze?

Hejo piekne!

Wczoraj z salonu wyjechalismy przed 20 :-/ wiec G pozno polozylismy i ja tez zaraz potem padlam,bo migrena oczywiscie nie odpuscila. Dlatego dopiero rano wsio pakowalam i wlasnie jestesmy w drodze :-)

MsMickey- damy rade! W necie krążą rozne kawalki,wiec mysle,ze dla Twojej tworczosci na pewno znajdzie sie miejsce! ;-)

Kasienka - Gabi ma gust po mamie i wybrala Honde Accord :-) (oczywicie czarną,bo fajnie odbijaly sie w niej wszystkie światła salonu) :-D

Gratuluje nowych umiejetnosci maluszkow,na czele z "papa", otwieraniem szafek i lizaniem butów :-D

No i to by bylo na tyle,bo na szybcika wsio przeczytalam i zabieram sie za książke.

Kochane,pewnie nie bede sie udzielac przez weekend,bo musze sie nacieszyc chrzesniakiem jubilatem :-)

Pozdrawiamy z A2 skąpanej w słońcu! I zyczymy udanego weekendu!

P.S. hatszept tez w funclubie NKOTB!:-)
No i czadowe jest to ze wszystkie teraz kupuja telefony pod kątem korzystania z BB! :-)
Proponuje stworzyc nazwe - Drużyna BBholików ;-) a kazda z nas to BBobbit :-)

Ostatnia edycja:
Mlodak firma była moja. Chciałabym zrezygnować bo abonament wzięłam większy (potrzebne były minuty wtedy) a teraz płace 200 zł co miesiąc. A przynajmniej chciałabym zmniejszyć abonament. Myślałam, że zakończenie działalności to to samo, co śmierć właściciela (śmierć firmy). Nie jest tak?

Zaza ano widzisz pomylilam adresy :p haha nadawcy wpisalam Twoj na pleckach a odbiorcy swoj na brzuszku i znowu jest u mnie :p ma jeszcze Twoja babcia jakies powiedzonka o dzieciach moze mniej bym sie martwila przy jego kazdym wyskoku :p

Alijenka a pokaz to cudo ktore masz do mycia zabkow ktorym sama sie bawi

Rysica za grzeczna ta Twoja coruchna :D

Pamka dobry pomysl z tym koszem :D tylko na mojego juz garnuszek nie dziala :|

Muńka fajny woz :p wspolczuje migreny i udanego weekendu

mlody wcial cala zupke w 3 minuty ... lol

reklama
MsMickey niestety koniec dzdziałalności to nie to samo co śmierc właściciela. Abonament można zmniejszyc gdy pozwalaja na to warunki promocji. Jak chcesz to podaj nip i nr tego telefonu a w poniedziałek wszystko Ci sprawdze.

Ja tez w funclubie NKOTB. Mam nawet legitymacje członkowską.:-)

Do góry