Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Witam
i łącze się w bólu z tymi które miały kiepska nocnie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku
efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(
Rysica - a ja zdążyłam, widziałam wczoraj , boskie zdjęcia , a Monika to ty 100% :-)
Pamka - no kolejny szogun w natarciu :-) a co do telefonu to sama szukam bo też umowa kończy się niebawemja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie
dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)
kasieńka - myśle ,że nie tylko twójkolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty
![]()
Ja już byłam pomacać i nic mi nie wpadło w oko dlatego pytam.
Co do kosza z zabawkami... Kupiłam jeden ekstra kosz na zakupy (taki składany w Carrefurze za 11 zł) i jak młody musi zostać w jednym miejscu to go wkładam (wyścieliłam go kołdrą) i daję garnuszek na klocuszek i wtedy dziecko idzie z tym oprzyrządowaniem ze mną np do łazienki, lub jak go nie chcę zabierać to stawiam go przy koszu z zabawkami i wtedy on sobie je przekłada do siebie
- dzisiaj kosz służył jako pchacz- jeździł z Julkiem po całym przedpokoju.Nie mogę go więzić w łóżeczku bo drze się w niebo głosy i mi go szkoda.
Rysica-zdjęcia super! Zazdroszczę- mnie nikt zdjęć nie pstrykał jak byłam taka mała... Mnie się najbardziej czapka do chrztu podobała- bomba po prostu

EDEK:
Dziewczyny czy jest możliwe, że rosną nam już dalsze zęby- nie dwójki tylko dalej? Kiedy wychodzą 4?
Ostatnia edycja:

efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(

zaćmienie umysłu dosłownie - teraz musimy się zastanowić czy babci się to w ogóle będzie opłacać taka umowa, bo od nas miała dostawać 50% tego co wzięłaby opiekunka i jakby z tego jeszcze miała podatek płacić to chyba lipa...
.