Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak z rana nie ruszę ostro z tym, co do zarobienia, to potem nie mogę się wyrobić
Rano zrobiłam zakupy, bo dzisiaj z Babcią gotowałyśmy bigos, potem podjechali do nas moi Rodzice. Zosia pospała w sumie tylko jeden raz, także zdażyłam pomyć podłogi, umyć lodówkę, podlać kwiatki, zebrac praniei poprasować
Także od jutra zaczynam przygotowania - zacznę nas pakować, tj. Zosię.Ja na chwile sie melduje, Mloda jakas marudna od poniedzialku, co ja klade spac to jeden wielki wrzask jakby ja ze skory obdzieralinie wiem co jej sie stalo... w tym tygodniu M ma druga zmiane, wiec od poniedzialku mam wizyty kolezanek z pracy
w piatek podjade na chwile do firmy po PIT bo juz jest
takze jeszcze tylko czeka mnie PIT z ZUS i moge robic rozliczenie i szybciutko zaniesc aby szybko pieniazki wpadly
. Poza tym to wszystko ok, na walentynki dla M zamowilam brelok ze zdjeciem moim i Kariny, a na pudelku w ktorym bedzie sie znajdowal ma byc grawerka z wierszykiem. Dostalam dzisiaj maila, ze zostal wyslany kurierem wiec jutro powinno byc. Zrobie fotke i wrzuce tutaj
Gosiu kciuki dalej za Ciebie trzymam!!!
Dziewczynki spokojnych nocek zycze i przrspanych!
hihihi Robaczku ale prośba
, ale szczerze cudnie to zabrzmiało , że on nie wie. Oby każde dziecko mogło tak powiedzieć !!!