Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dziś 3 godz na spacerze byłam, żeby nie klikać odśwież na fb w oczekiwaniu na fotki
jesteście piękne - wszystkie razem i każda z osobna 

a jutro niedziela pod hasłem teściowa i moja mama.. eh.. musimy pochwalić się mobilnym synkiem 

a potem po 4 i dopiero o 7 zasnął na godzinkę..
oboje z mężem wpatrujemy się w zegarek, żeby już była 18:15 i żeby szedł myć się i spać. maruda okropny!!

chyba się wkręcił ;-)
współczuje... jak imprezka? jedzonko pewnie pyszne, mniam 

Miki też mnie już uświadomił, że zupy to sobie sama mogę jeść.
Za to słoiczka, jak podstępem uda mi się wcisnąć w niego połowę to już wielki sukces. No i kanapki, uwielbia. Nie ważne z czym, byle był chlebek 

)
Potem Zojka zjadła owiankę i w drogę, pospacerowałyśmy prawie 2 godziny, pogoda naprawdę cudna, wiosenna! Chciałam podejść i pozałatwiać kilka rzeczy (ubezpiecznie, podatek) ale Zosia przynęła, także obrałyśmy inny kurs
Teraz już jesteśmy po obiedzie. Zosia śpi, ja nastawiłam kolejne pranie, zaległe powiesiłam, sprzątnęłam w łazience, powynosiłam kosze, podlałam kwiaty, zrobiłam porządek z tymi w kuchni (trzeba było poprzycinać) i chyba tyle, pora na kawę.
Chyba jutro zrobię krem z pomidorów, dawno nie jadłam
Jesteś niesamowita w swoim postanowieniu z bieganiem! Już pewnie mało co z Ciebie zostało