Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nawet zabawne to było 
nie wiem kiedy przyjdą ale marze o tym żeby już było po...
a wiem, ze to jest...bedac w gabinecie czuje sie znakomicie ... moze kiedys nam sie ida ;-)

Emil poszedl jeszcze wczesniej do pracy, abysmy przed moja praca sie spakowali , bo sam z Tymkiem nie da rady.

wczoraj spala do 8.30 więc może i dziś do tej pospi to mam jeszcze chwile
:-( jako że nie chce mleka wypic zrobiłam jej na nim kaszkę zjadła łyżeczką całą porcję a była spora
poszła się jeszcze bawić skakali z Dawidkiem po łóżku mąz ją jeszcze wyhuśtał zaczeła marudzic więc mowię na noc trzeb dać nurofen wypiła syrop i jak zaczeła wymiotowac
cała podłoga w kuchni była brudna sorki za opis ale taka gesta kaszką wymiotowała że chyba poszło wszystko co zjadła tak sie wystraszyła nie wiedziała co sie dzieje zaczeła płakać bałam się że sie w końcu zakrztusi :-(tak sie bała ze to jakiś wirus na same swieta ale nic więcej sie potem nie działo bawiła się w najlepsze jeszcze do 11
(dlatego rano odsypia) wiec stwierdziliśmy że za bardzo sobie wgniotła brzuszek po jedzeniu i oby tak zostało 
zreszta w Wielkanoc na śniadanie jemy żurek i on potem nas bardzo długo trzyma do samego obiadu więc też mimimum robie pierwszy dzień na obiad schab w kapuście i upiekę szynkę tak do kanapek bo my wolimy takie swojskie szynki na drugi mam kaczkę w planach zrobić i mam do upieczenia boczek surowy do tego galareta z kurczaka wiadomo jajka pewnie zrobię faszerowane z ciast to babka i sernik resztę kupię po kawałku mazurka i makowca i tyle i tak bedziemy a to u teściów a to u mojej siostry wiec po co mi w domu góra jedzenia na 2 dni 
ja tez nigdy nie robiłam mazurka co roku mam zamiar i co roku odkładam pokaż jak zrobisz jak wyszedł
Dawida wożę na ćwiczenia na kręgosłup bo niestety ma skoliozę w prawą stronę :-(kurcze to samo ma co ja ja nie chodziła na ćwiczenia i dzis cierpię z tego powodu to teraz musze dopilnować i zrobic co tylko się da żeby go jakoś naprostować 
udały Nam się dzieci nie ma co ;-)

tak samo jak opaski a ma ich całą szufladę 
;-)dobrze dobrze niech się troszkę zmarti że może mu kto żonke sprzed nosa zgarnie
fotlik super teraz długie podróżę Laurze nie będa strszane ;-)
jeszcze jakieś 12
mam wrażenie że z Lenką na tym etapie już bym bardziej taka kwoka a teraz nie ma czasu na leżenie.. ciągle w biegu... mała maja kopie:-) już to się stało dla mnie takie naturalne..