reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

Pierwsza? Dziwne:-)

U nas dzis dzień walki i bólu więcej nie napisze bo zobaczymy co z tego wyjdzie:szok:
Nina mój leniuszek wczoraj podniosła swoja szanowną pupę i próbowała raczkować, ale ma bardzo słabe ręce i na paru brubacz się skończyło. Ewka w tym okresie już raczkowała ale była bardziej pracowitym dzieckiem. A moze ja miałam wiecej czasu dla niej, Nina jest noszona bo np. nie może płakać bo obudzi Ewkę i tak to wygląda.

Smile- nie ma opcji musisz cos wykombinować, a ktos z rodziny nie mógłby z Tobą jechać. My też mamy ok. 150 km. więc trasa samemu by w grę nie wchodziła. Ale nie moze tak być że przez pięknego nie pojedziesz. A może madzia, natis mogły by pomóc... np. mąż ze starszakiem a wy z dwójką maluchów- nie chce się wracać oczywiście ale taki wyjazd szkoda szkoda...

Korba- dziewczyny maja racje, ponadto jak będziesz pracy szukać masz łatwiej. Pracodawca będzie miał ulgi zatrudniając taką osobę.

justa- super że filip znowu ładnie zajada

natis- oby z górnymi zębami poszło równie szybko, u nas dolne to pikus za to te górne- masakra ale one są znacznie wieksze

reklama
Witam :tak:

Jaka u nas pogoda bleee pada deszcz a na ulicy ślizgawica :sorry2: Chyba dzisiaj nawet na spacerek nie wyjdziemy

Madzia, Ty to git kobietka jesteś :tak: Fajnie , że wyjazd Wam się przedłużył , odsapnęłaś troszkę ?:confused:

W tą sobotę to się chyba zaryczę na śmierć :tak: Obiecajcie kochane że na bieżąco będą dodawane fotki :-p :confused:

Zosia zasnęła , coś ma katarek , taka woda jej leci :blink:ech oby nie była chora , Julka też kaszle a ja muszę się teraz zacząć szczepić .

Dzisiaj nowy dzień załatwiania spraw : Zamówić szczepionkę, prawnik :sorry2:, no i ok 12 znowu będe dzwoniła do szpitala czy jest wynik, ale i tak chyba dzisiaj nie pojadę bo pogoda podła

U nas nocka średnia , bo męczył Zosie katarek trochę i budziła się częściej niż zwykle ...

Jakiego ja mam lenia dzisiaj Mikotku, potrzebuję Twojej MOCY ;-)
,
Dzika, :-DNinka widocznie potrzebuje więcej czasu , jeszcze Ci ruszy tak , że będziesz tęskniła za leniuszkiem
Życzę miłego dnia :tak:

Witam się w ten deszczowy dzień!

Lało całą noc. I teraz tez pada, błoto na podwórku okropne :-/

Madziu wspaniałe, że odpoczeliscie. Tymkowi służą takie wypady;-) dobrze, że sprawa z.ZUS wyjaśniona

DzikaBez lista ukończona? Brawo Nineczko!!!

Wstalysmy przed 8, Zosia chyba nawet wcześniej :$ a ja dostałam, Kochane Dziecię Nasze cudnie bawiło.się w lozeczku :-) idę po kawkę i śniadanie.

Moje wczorajsze lupy

Załączniki

• 1392106602359.jpg
    1392106602359.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 60
Korbus - -bede ryczec z Toba i przylaczam sie do prosby o biezaca fotorelacje...nawet na te slub nie chce mi sie isc...Tymek godziny w kosciele w wozku nie wytrzyma, wiec bede jezdzic pewnie wkolo a cos czuje ze i to synkowi sie nie spodoba....Co do wesela to jak to typowo ang wesele wiec bedzie inaczej....Emil bedzie psrtykal foty a ja b ede siedziec sama z Tymkiem, wiec pewnie szybko sie zmyjemy i wrocimy do domu

Mikotku - piekne rzeczy kupilas !!

Tymek dzis ok trzeciej zjadl i sie rozbudzi wiec co chwilke widzialam wynurzajaca sie glowe zza barierki lozeczka - kleczal...az w pewnym momencie patrze a moje dziecie stoi !!!! stal sobie samiusienki :-)

U nas tez pada , 2 stopnie , pewnie wiatr wiec pogoda nie za ciekawa...

Ja nadl czekam na @.... dzis 31 dzien cyklu. A ze mam nieregularnie to wyszla mi ze to srednia z tych wszystkich dni i teoroetycznie moglabym zrobic test....ale chyba wstrzymama sie ze wszystkim do piatku...moze prezent na walentynki bedzie :-p jak dam rade (choc watpie)

korba ciesze się,ze u lekarza ok:)Oszczędzaj nam się kobitko:) Jesli chodzi o orzeczenie niepełnosprawności-załatwiaj i to migiem,zawsze to coś:)

Wenusjanka - -strasznie si to czyta i nie dziwie sie ze nie chce do lekarzy, szpitala. Mam nadzieje, ze to zebiska i szybko wyjda niech i 4 na raz !!!!

Wenusjanka o matko !!!! to przeżyłaś ja tez unikam szpitali jak mogę to już dla mnie ostateczność :-(jak Ci ludzie pracują na oddziałach dzieciecych a nie mają za grosz podejścia do dzieci związać jak psa tak to potrafią najlepiej :wściekła/y: oby szybko Izunia wyzdrowiała &&&&&&&&&

mikoto wow to sie kochana wczoraj niezle obłowiłaś !!!! niezła lwcia z Ciebie ja sobie z kolei wyobraziłam Ciebie i Bone w tym tłumie :-D ja mam te same bodziaki udało się zdobyć 2 paczki i tyle :baffled:a bardzo chciałam własnie te bluzeczki co masz zostały tylko rozm .50/56 :baffled:

gosia brawo dla Tymcia :tak: poczekaj do walentynek bedzie piękna niespodzianka jakby co ;-)

jak już pisałam na fb całą noc smarkałam woda leci mi z nosa korba to mam tak jak Zosia chyba teraz ta pogoda tak działa u nas tez pada :baffled: zdrowka kochana nie mozecie teraz chorować przy Twoich szczepieniach &&&&&&&&&&& oby wszystkie sprawy poszły po Twojej mysli :tak:

reklama
Do góry