Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też nie brałam Darii bo zanim bym się z nią wyrobiła to by nam zeszło a ja chciałam na 8 juz tam być mąż specjalnie poszedł puzniej do pracy .. a już mi lepiej ale zła jak osa wróciłam
teraz chce polować na te dresy w poniedziałek 

ale od rozmiaru 24 kurtki i spodnie przeciwdeszczowe od 86 jakby ktoś chciał to mówię ...
Daria ma manie sprzątania
wyciąga chusteczki nawilżane i wyciera kurze kilka razy dziennie
widzi ze ja tak robię i powtarza to Miki bedzie gotował a Daria będzie sprzatać 

Nareszcie piękna pogoda za oknem, więc dziś po pracy znów plac zabaw :-)
Oj, tak, czas po powrocie do pracy płynie bardzo szybko
Ucałuj Jasieńka :* Michaś miesiąc temu ważył 11,200 kg, więc podobnie :-)
Widzę, że na Laurkę podziałała wizyta Zosi
Musicie się częściej widywać, ale nie wiem, jak przetrwasz kolejne tornada 

Dziękuję, nasza nocka dobra, w całości przespana, pobudka o 7.30. My też cieplej ubraliśmy Misia do spania: bodziaki z krótkim, piżamka, śpiworek. Dodatkowo przykryłam go kocem, bo Miś śpi na kołdrze :-) Kochana, ja obiecałam M, że nauczę się robić pierogi w rok po ślubie, a już minęły 4 

Na szczęście mama i teściowa robią dobre, więc jest ok 
nieźle z tymi pierogami
zdecydowanie lepiej śpimy, obie. Zobaczymy jak w tej sytuacji odnajdzie się J.
ale Ty masz szczęście więc może może 

miałam wyprane 4 pralki do tego wszystkie rzeczy Dawida do szkoły poprasować poukładać 
jestem w proszku dziś z robotą a dzień piekny więc jak Mała wstanie to idziemy na dwór robota nie zając nie ucieknie 
może jakaś babcia emerytka oddala ;-) ale mialas prasowania! :-o u nas przewaga ciepła i gorąca, nareszcie! Ale i tak.wole co.jakiś czas rozbierać albo ubierać Zosie jak się bawi,niż siedzieć w domu i patrzeć jak leje. Potem wybieramy sir jeszcze na.ogród,po resztę zieleniny ;-)