• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Przerwa w spaniu, oby krótka.

Justa, mnie musiało raczej cos zaszkodzić, tylko nie wiem co, bo wszyscy jemy to samo i chłopskim nic nie dolega. A może to ze zmęczenia organizm wariuje? Teraz juz dużo lepiej się czuje.
Miki właśnie albo buzie zajmuje skoczkiem albo mieli w rączkach. Bez zachety nic co nie jest na talerzu nie bierze w pyszczek (nie licze zabawek i butelek - również tych po wodzie i napojach)

Wisienka, dobrze, ze audyt za Tobą. &&&& za premie ;-)

Gosiak, Ty konczysz, ja zaczynam. Dziś zrobiła pierwszy krok: wyciaynelam notes i długopis i zapisała, co muszę kupić. Powstała pierwsza wersja listy, tego co z głowy pamiętałam, teraz będę do pisywać. Jutro mam w planach wziąć się za ciuszki, bo Aro zasnąć sniej wraca. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo on chce po jeździć po sklepach za tapetą i łóżkiem.

O i juz mam towarzystwo w niespaniu, Bałda się wieści. Aż na bokach (daleko, prawie na plecach) ją czuje :-P

reklama
Zosiu, śpij spokojnie, daj mamie wypocząć. Jutro będzie u Was tata - tez musisz mieć siły do zabawy :-*

:-* Zosiu, słuchaj Cioci :-P obie Czekamy na Mikotkowego Tatę. Mam plan porzadnie się wyspać.

Kochana, ciesz się, Że Mikołaj spi,kiedy Krysia Szaleje. W Ciazy z Mikołajem Te chyba miałas takie wybudzane noce?

Ostatnia edycja:
Tak, tez godzinami czytalam książki na komórce. Tylko wtedy i za dnia sporo spalam, od 7 miesiąca nawet po 2-3 godziny dziennie, no i sporo lezalam. Dużo spokojniejszy tryb był.

Chyba zaczne zasypiać z Mikim, a w domu zatrudnienia krasnoludki, żeby pracowały ;-)

Zazdroszcze wizji wysłania się. U nas będzie samotny weekend, bez taty :-(

Nie ma sprawy ;-) Jakieś specjalne predyspozycje zadaniowe? :-P

Lista jest dluuuuga :-P :-D ;-) jestem wymagającym zleceniodawca ;-) szkoda tylko,że nie umiem spać w dzien :-( no nic, przyjdzie zima, więcej czasu będziemy w domu, to i tempo zwolni. Teraz człowiek chce zrobić jak najwięcej w czasie drzemki dziecka, by potem pędzić na dwor, nie tracić dnia na powietrzu ani ładniej pogody.

Aro ma przez cały weekend służbę?

reklama
Masz racje, szkoda pogody puki jest. Choć u nas i tak pobyty na dworzu juz okrojone, bo sama się boje wyruszać z tym Urwisem na wyprawy (no niestety w slizgawkach się juz nie mieszcze :-P ).

Aro idzie w sobotę rano i wraca w niedziele rano. Ale pewnie potem będzie potrzebował trochę odespać, bo przy dobrych wiatrach ma tam 4 godz na odpoczynek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry