Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro o 21 bedzie juz moja mama. Ciesze sie , ze ktors nas wreszcie odwiedziOstatnio siostra tak zartem (aby zoabczyc moja mine) pwoiedziala ze przyjada na Swieta, a ja tak sie ucieszylam. Sami tu od tylu lat i nie czuje sie tej atmosfery a tak z rodznka bylo by super
![]()
Nadrabiam naprzemiennie z ogarnianiem Zosi i domu. Wróciliśmy godzinę temu, Zosia większość naszej nieobecności przespala, a potem bawiła się z ciocia i.wujem ;-) teraz koncertuje, bo Mikotkowy kupił cymbalki ;-) Kupiłam Zosi dwie czapki, a sobie kurtkę ;-) nawet J. Się podoba ;-)
Marcysiowa dziękuję :-* Kochana, Ty jesteś śliczna kobieta, nie wiem ma czego zazdrościć :-* co tak porzadkujesz?
Kingusia Tymek miał taki okres-jakiś czas temu - też wszystko gryzł. Uwielbiał książeczki :-/
Hubi czuje się dużo lepiej. Po południu ostro łobuzował ale szybko się zmęczył i sam zaciągnął mnie już o 18:30 do łazienki kąpać się a przez 19 już spał. Antybiotyku nie próbowałam mu podawać. Gorączki nie ma ale za to tylko 35,8 st maPewnie z osłabienia. Też mniej już mu gra flegma wiec myślę, że za dzień, dwa będzie już zdrów ! Seweryn zakatarzony ale też go faszeruje i jutro wysyłam do szkoły.
Dziękuję kochane że pytacie :* :* :*
Uświadomiłam sobie dziś, że w pojutrze już listopad a ja nie mam pokupowane na zimę nic ! mam tylko to co w szafach![]()
Z Sewerynem wszystko się wyjaśniło..... :--
-
-
-
-
-( Znów śpiewka, że on tak źle się czuje, że taki chory i do szkoły nie może jutro iść......
A w cale taki chory nie jest...
Ale....pogadaliśmy .....on nie chce chodzić do szkoły bo mu tam źle. Bo jest samotny. Bo z niego się śmieją. Bo nie ma kolegów. Bo na przerwach jest sam.
Jest odrzucony bo nie chce grać w piłkę bo nie lubi. Nie che uczestniczyć w głupich żartach i wyśmiewaniach z innych itd itp
Czy nawet w prywatnej szkole parafialnej nie może być dla niego miejsca ? Nie ma już dzieci spokojnych ? Nie robiących innym głupich żartów, nie wyśmiewających się z innych ????
Co mam zrobić? Przecież musi chodzić do szkoły. Przeniosłabym go ale gdzie ? Do gorszej szkoły ? W tej to chociaż dobry poziom jest.
Dam mu jutro telefon by sobie na przerwach choć grał, kupię mu dobrą książkę. Ale przecież przyjaciele w szkole są mega ważni, a on jest samotny, odrzucony i wyśmiewany. Czasem bawi się z dziewczynkami.
Serce mi się kraja :--
-
-
-(
Witam się porankiem
Nie nadrabiam bo już w biegu jestem. Ściskam wszystkie na płasko i życzę miłego i zdrowego dnia.
Wróciłam. Poprosiłam o biodacyne, już zakropilam. Zrobiłam zakupy i kupiłam.znicze, teraz się inhalujemy. Ciasto juz w piekarniku, zaraz wstawiam zupę. Mikotkowy pojechał wymienić opony.
Witam,
dzien zaczal sie dla nas chwilke po 6 . Tymek akurat przebudzil sie jak karmilismy Nele , troszke byl zaskoczony, ze obydwoje rodzice nie sa jego, ale E przejal mala ja zrobilam mu mleczko oparl glowke o moj brzuch i wypil cale jak nigdy ;-)
Chlopaki wstali ok 7 a ja pospalam jeszcze do 8 ;-)
och ja tak zaluje, ze naszej Moktokowej nie moglam poznac na wakacjach... mam nadzieje, ze jeszcze nam sie okazja jakas zdarzy