reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Palin właśnie klade Zosie, także wieczór późny będzie :p to tez Wam.się imprezy szykują :-)

Wisienka odpoczywaj, błagam Cie!

Kingusia fajna ta lala. Jakie to puzzle z prebraniami?

Teri u nas te gonitwy rozgrywają się na korytarzu. Zosia zachwycona i pokazuje jak ten.piesek.się rusza. Daria juz śpi?

Zosia zasypia. To był długi dzień ale udany. Na jutro Zapowiedział się chrzestny.

Jeszcze nie śpi chyba dużo wrażeń ale bawi się sama w najlepsze Darii też podoba się ten piesek mówi piesio bum bum i u nas jutro goście siostra i chrzesna Dawida ja już zasypiam zaraz się kładziemy

Witamy się i my :) właśnie Tymek poszedł spać, ja byłam dziś na uczelni. Z racji tego, że moja Mama i Siostra się nim zajmowały to Mikołaj odwiedził go podwójnie :) Dostał jeździk, autko z przyciskiem (też z Biedronki:-)) oraz nowe zwierzątka do swojej farmy :) Był autentycznie ucieszony :)
Moja Mama zrobiła takie ładne paczuszki dla swoich "większych" dzieci, nawet Adam i żona mojego brata się załapali :p

Witam sie i ja
Dzis jakis zalatany dzien choc w sumie malo zrohilam.
Rano sprzatalismy,, potem w czasie ogladania mieszkania poszlismy na wspolny spacer. Po 13 E pojechal robic sesje byl ok 15 wiec zjedlisjy ohiad a ja skoczylam do tesco no mleko nam dla dzieci sie konczylo.
Teraz mam nerwa na E . Staram sie jak koge aby Nelce wprowadzix jakis rytm. Nie jest to łatwe ze wzg na utrudnione sprawe z kapiela. Ale kapie dzis Tymka mowie przed abynnie dql malej zasnac bomkapiel potem butla. Oczywiscie zasnela. Potem nakarmilam Tymka i poszlismy sie usypiac. W miedzyczasie E pogasil światła i mala zaczela spac mocniej :/
Nawet jej nie przebral ani nie dal do lozeczka a mi na tym zalezy. Juz pal szczesc ta kapiel. Obudzila sie po pol godzinie przebralam wyciszylam w sypialni dojadla jeszcze troszke i spi u siebie.
Nie umien tego ogarnąć wszystkiego a z jego strony jeszcse zero pomocy. Potem konczylam robic salatke i dopiero zjedlismy. Zaraz ide jeszcze z psem i kapiel.

U nas Mikaj byl tzn unTymka i oczywiscie rano E mu wyjal prezent ze skarpety jak ja bylam z psem i nie widzialm reakcji dziecka a tak mi zalezalo... oczywiscie on nie pomyslal :(

Na uczelni do "przodu" jak to się mówi. Moje referaty zostały pozytywnie zaliczone, mam obecnośći na zajęciach więc mogę przystąpić do egzaminów. Nie ma lekko trzeba bedzie się zacząć uczyć:baffled:

Jest juz za pozno zeby pisac. Jutro rano jadę do szkoły a Tosiowi:eek: , który nie spał cała wizytę gości i padł na fotelu na 15 minut po ich wyjściu, :cool:drzemka wystarczyła by nie spać do 23.:D:what: Do tego Misia zasnela o 20 i okazało się o 23 jak Tosiu zasnął ze jest zesikana i śpi sobie smacznie w mokrym łóżku.:sly: :banghead:;)Akcja przebieranie i mycie. Potem szybko zamiotlam bo Tosiu posilal się pierniczkami , które przywiozła babcia, :p szybka kąpiel i łóżko.
Miałam nadzieję coś pooglądać wieczorem Ale się nie udało. ;):beer: Lecę do łóżka bo jestem od 6 w mega intensywnym biegu.:D
Idę jeszcze ucalować moje szczęścia w ciepłe czolka na dobranoc i zasypiam :thumbup:
Dobranoc

reklama
Kingusia, suwaczka jeszcze nie ma, bo nim siadlam do lapka, a na tablecie wogule nie widzę suwaczków. Ale tez wczoraj o tym myślałam.

Mikoto, ano w grudniu byłoby trochę tych imprez, tylko my wszędzie telefonicznie, bo jechać teraz nie za bardzo jest jak.

Asia, fajnie ze Święty był u Was u wszystkich. Tymcio ma powody do radości, jak taki bogaty Mikołaj ;-)

Gosiak, Ci faceci! U nas też jeszcze rytmu nie ma, powoli cos się klaruje. Ale Aro chciałby, żeby wszystko juz było zaprogramowane. A może spróbuj rozdzielnego rytualu wieczornego? U nas Kryska kąpana jest koło 18, potem dostaje piers i zasypia, a Miki dostaje kolacje. Ona trafia do łóżeczka i dopiero 19-20 jest szykowanie Mikiego do snu. Może i trochę więcej roboty, ale jakoś tak łatwiej ogarnąć niż kapanie obojga od razu pod rząd (teraz to jeszcze byłoby wykonalne, ale jak Aro będzie na służbie to byłby problem). Moze i u Was byłoby tak latwiej to ogarnąć? A za jakiś czas, jak dziewczyny będą starsze to dołączą do braci ;-)

Wisienka, rety, znajdź choć odrobinre czasu, żeby złapać oddech. Martwicę się, że się "zajezdzisz" :-( Powodzenia w szkole. Był juz wynik tego egz co nie bylas pewna? Bo chyba przegapilam. 5 prawda?

Krysia przewinięta, nakarmiona, powoli zasypia, ale juz wstał Miki. Dobrze, ze jest Aro to do niego poszedł, ale boje się jak to będzie, jak będę z nimi sama...

Ostatnia edycja:
Do góry