Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
natis mnie wiadomosc sandy tez strasnie zdolowala, tak jak pisalam, boje sie podobnie jak ty powtorki z przeszlosci... A mezczyznom ciezko to zrozumiec. Moj bardzo przezyl poronienie, chyba dluzej nawet oplakiwal niz ja, tzn ja oplakiwalam baaardzo intensywnie ale przeszlo troche jak zaszlam w ciaze z Adamem, on natomiast bardziej skrycie ale dluzej wspominal z zalem. Tez mnie teraz karci kiedy mowie ze sie boje, kaze mi o tym nie myslec, myslec pozytywnie. Ale wiem ze w glebi duszy mnie rozumie
Korba a u ciebie chlop rozumie ze to hormony? bo moj twierdzi ze rozumie ale widac po niem ze chyba jednak nie bardzo.

Dziewczyny,
czy któraś z Was ma może partnera/ męża obcokrajowaca? Mój mąż jest Norwegiem i mam wiele dylematów związanych z dwu a nawet trój-języcznością dzieci.. może któraś chciałaby się podzielić podobnymi problemami?
Ja tez jestem ciekawa jak to bedzie z ta dwujezycznoscia u nasJa mieszkam w Irlandii no i niestety jestesmy tu zupelnie sami...tak ze baciowo- dziadkowe wizyty i opieka zupelnie odpadaja.
Nasz Kuba w czerwcu skonczyl rok a w sierpniu juz szedl do przedszkola na "full time"...bo mamusia musiala wrocic do pracy:-(
i z tego co widze to swietnie sie tam odnajduje...
Oczywiscie przerabialismy kurczowe trzymanie nogawek mamy na poczatku, ale dosc szybko bo chyba po miesiacu sie oswoil i teraz juz luz.
Hehe....i fajnie to wyglada jak przychodze po niego a pani wola po angielsku zeby ja przytulil na dowidzenia a ten leci z "rozdziabionymi" ramionami do niej...Znaczy kuma angielski co bardzo mnie cieszy![]()
Robaczek - zdrowka dla synka i obys sie nie zarazila. Jakies pol roku temat przerabialismy i pamietam to az za dobrze. Michal przeszedl to z nas trzech najlepiej, pewnie dzieki szczepionce na rota...
fioletowa - siostra sobie poradzi, nie martw sie ;-) Ja mialam niecale 20 jak wyszlam za maz i sami wyjechalismy miesiac pozniej za granice - dalismy sobie rade.
Ona - mój M. nie macał już blisko 2 m-ce... i końca zakazu nie widać, wrecz się oddala ;( Możesz Twojemu podać przykład mojego biednego małżonka ;-)
Hej
Ja się zgłaszam po wizycieBąbelek ma się jak najlepiej mimo mojej choroby i brania antybiotyków. Pięknie bije mu serduszko i wygląda jak mały bałwanek
Cudownie
Założono mi też kartę ciąży. Oby tak dobrze szło aż do czerwca
Pozdrawiam