Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysle ze mozesz sprobowac smarowac mascia cotrimazolum ( nie wiem czy dobrze napisalam). Mozna uzywac w ciazy i dostepna jest bez recepty. Ja nia smaruje bo mam tez podraznienia-odparzenia od wyciekajacej luteiny. Mi pomaga
Tantum Rosa mogę polecić, łagodzi podrażnienia,działa przeciwzapalnie, leciutko znieczula i przyśpiesza gojenie.Witam sobotnio :-)
Dziewczyny ratujcie, przez 3 dni leczyłam się globulkami Pimafucun i do tego tym samym kremem. W środku wszystko ok ale na zewnątrz piecze, szczypie i normalnie jakby mi popękało - chyba mnie ten krem Pimafucin mega podrażniłPowiedzcie z czego najlepiej zrobić jakieś nasiadówki (tantum rosa?) czy coś innego? Czy może jakimś jogurtem czy kefirem smarować? Zwariuje normalnie od tego pieczenia :-(

od jakiegos czasu mam wysypke (wyglada jak rozyczka, ale to napewno nie to) swedzi jak cholera jest na plecach i dekoldzie a terz doszla na ramiona
kiedys mialam cos podobnego tylko ze jeszcze i na twarzy nie pamietam juz co to bylo, ale leczylam to antybiotykiem... czy ktoras z was spotkala sie z czyms podobnym...?
i nie zeszlo samo tylko dopiero po 2 miesiacach jak wybralam sie do dermatologa i dal mi antybiotyk. mam nadzieje ze to nie jest to samo :-(