Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kefir z truskawkami mmmmteż uwielbiam
Jak jest lato to robię zupę truskawkową mojego taty
gotuję makaron i zalewam właśnie takim koktajlem truskawkowym
smaczne pożywne chłodzące i zdrowe
![]()
A truskawki mam też zamrożone Palindromea , nie kupuję teraz w sklepach Schabowe to wczoraj były więc dziś odpadają.
Ja i Sewero to jemy chudziutkie mięska meżuś nie koniecznie. Ja lubię zupy jarzynowe mężuś nie koniecznie. Ja nie muszę jadać mięsa meżuś musi. Ja nie jadam wieprzowiny, meżuś jada i tak dalej i dalej :-(
A głodna jestem strasznie.
Może coś wymyślę jadąc do domu albo w sklepie bo właśnie kończę na dziś moją robotkę.
To miłego popołudnia !

Ja zawsze latem miksuję truskawki z cukrem, a zimą również gotuję makaron zalewam tym musem truskawkowym i śmietaną--pychotka...A truskawki mam też zamrożone Palindromea , nie kupuję teraz w sklepach
Palindromea, co się stało ??? Ja zupkę pomidorową robię troszkę iaczej, dodaje takie pomidory zmielone w kartoniku i dodaję słoiczek sosu do spaghetti i trochę koncentratu---pychotka![]()

Palindromea, Ja zupkę pomidorową robię troszkę iaczej, dodaje takie pomidory zmielone w kartoniku i dodaję słoiczek sosu do spaghetti i trochę koncentratu---pychotka![]()
).
Poza tym u nas dzien bez mięcha to jakby obiadu nie bylo