Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Minęło 12 dni od stosunku może dlatego druga kreska jest bldasza ?Dwie kreski oznaczają ciążę. Masz dwie kreski? Maszleć na betę
![]()
Martwię się 5 lat temu byłam w ciąży i poroniłam miesiączka za 5 dniDwie kreski oznaczają ciążę. Masz dwie kreski? Maszleć na betę
![]()
Owulacja miała miejsce 7 listopada a 12 listopada miałam plamienie brązowe kremowe w niedziele robiłam test nie było żadnej kreski a wczoraj i dziś taka blada drugaCoś przebija, ale jeżeli owulacja była wcześniej to test jak najbardziej mógł wyjść już pozytywny. Możesz iść na betę aby się upewnić.
A skąd pewność,że wtedy była owulacja? Byłaś na monitoringu?Owulacja miała miejsce 7 listopada a 12 listopada miałam plamienie brązowe kremowe w niedziele robiłam test nie było żadnej kreski a wczoraj i dziś taka blada druga