Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Anika mam nadzieje, ze bylo bezbolesnie. Kosmitko mnie tez "uczyli" by przystawiac do cycuska jak ciebie, najwazniejsze by praktycznie objal buzia brodawke, Patryk nie mial z tym problemu:-) ale z kolei byl powolny i zazwyczaj usupial podczas picia. Ja w kazdym razie karmilam mozna powiedziec na zyczenie;-), ale staralam sie by bylo to w miare regularne.
.
pediatra mowi na niego bambinone
ale tez jest wysoki teraz waga ustala w miejscu jak mial rok to warzyl 12,800 i mial 84 cm wzrostu na szczescie waga nie idzie w gore od kiedy zaczal chodzic rosnie tylko w gore ma 87 cm, waga urodzeniowa 3,750 takze zawsze byl duuuzy
.nie wiem jakim cudem dojechalam do domu a mam prawie 50 kilometrow z pracy do domciu.zaraz na wieczor poszlam do mojego sasiada zeby mi zrobil zastrzyk(jest pielegniarzem w szpitalu).zastrzyki mi zaaplikowal az do niedzieli wlacznie.ale coz,dla zdrowia wszystko.dzisiaj przynajmniej moglam pracowac.szczescie ze kontrakt mam tylko do konca miesiaca bo niedalabym rady dluzej wystac.

.