evelik5
Zaangażowana w BB
Witam po bardzo długiej przerwie
Widzę, że tylko Ty Aneto tu zaglądasz, ja nie mam jakoś ostatnio czasu na komputer...nie to że nie mam ochoty pisać ale jakoś tak wychodzi
Jak przygotowania do świąt trwają? Kupiłaś choinkę dla córki na jej zamówienie? Z pewnością pomagała Ci ją ubierać
a jak z prezentami, czy stoją i czekają pod choinką na swoją kolej, czy zostały już otwarte z ciekawości
Ja i Albert czujemy się dobrze, 25 będzie miał już 8m-cy, jak ten czas leci...
Pozdrawiam też świątecznie życząc wszystkiego dobrego i WESOŁYCH ŚWIĄT
:-).Tak Ewa chyba z tego wychodzi ze tylko ja mam najwiecej czasu,ale zawdzieczam tylko mojej corce,chociaz musze przyznac ze tak naprawde chociaz jestem w domu i tu znajdzie sie praca
,przyznam sie do tego ze kiedys bylam mniej zorganizowana,teraz moze dzieki dziecku,musze sie starac i organizowac czas?A tam pochwale sie konkretami:a wiec choinka jest juz ubrana od 8 grudnia,duza i zywa tzn.w donicy stoi (corka pozowala do zdjec przy drzewku),prezenty sa spakowane,ale ukryte jeszcze po wigilii bedziemy rozpakowywac,ach i na kolacje wigilijna i swieta prawie wszystko gotowe,jeszcze tylko kilka robotek ale mam nadzieje ze ogarne na czas
).Ewa dla Krystiana pierwsze swieta,jak odbiera ten klimat,choinki,babki nie rozbiera?Moja corka jest zachwycona taka iloscia swiatelek na miescie,ze ooo
.Dziewczyny jesli jeszcze przeczytacie ten post przed swietami zycze Wam tak zwyczajnie:
A poza tym pogoda nie do nastroju świąt pasująca no ale co zrobić...Buon Natale e Felice Anno Nuovo anche per te! Pozdrawiam:-)