L
Lila001
Gość
I znowu cisza
mysle ze nie ma sensu pisania na watku zamknietym jak i tak nikt tu sie nie odzywa....
mysle ze nie ma sensu pisania na watku zamknietym jak i tak nikt tu sie nie odzywa....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mysle ze nie ma sensu pisania na watku zamknietym jak i tak nikt tu sie nie odzywa....
a ludzie to juz inna bajka ogolnie na codzien sa zyczliwi ale potrafia tez niezle dopiec i lubia plotkowac heh oczywiscie nie wszyscy
ale taki juz urok tego narodu. Nieststy to my jestesmy goscmi w ich kraju i musimy sie dostosowac do ich zwyczajow;-). Obecnie nie pracuje i na chwile obacna jestem troszke w Polsce troche tutaj ale jeszcze pare miesiecy i skoncza sie rozjazdy i wtedy bede rozgladala sie za konkretnym zajeciem
za jekim
jeszcze nie wiem...ja od niedawna zamieszkuje Wlochy i dochadza te czeste wyjazdy a wiec z tego powodu nie najlepiej jest z moim wloskim ale mam nadzieje ze jak osiedle sie tu na stale przyjda jakies pozytywne zmiany;-) i utrwale jezykania.falko witam i ja!prawda malo nas,ale miejmy nadzieje,ze bedzie nas przybywac;-)!Pisz co u ciebie z jakiego regionu jestes?bo jak narazie to ja nie mam orientacji,gdzie sie twoja miejscowosc znajdujeCześć dziewczyny,można dołączyć??? mieszkam w Cattolice,ale tylko do marca,bo pózniej się przeprowadzamy do Cervi jest ktoś z okolic
,mieszkam we włoszech od prawie 5 lat,mąż włoch,synek polsko-włoski:-)

.Synka patrzac na sygnaturke, masz troche mlodszego od mojej,wiec jaka ma osobowosc,charakterek?uczysz go polskiego
?Pozdrawiam:-)i piszcie dziewczyny,zeby nie znikl ten watek
:-).
wasi mezowie chcieli sie choc troszke nauczyc polskiego???:-)