L
Lila001
Gość
Halooo!!! Halooo!!! A co tutaj tak cichutko??? Mnie nie bylo przez dzien to teraz was nie ma
Milego dnia zycze;-)

Milego dnia zycze;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.My po obiedzie,moze zaraz uda nam sie wyjsc na spacer,zalezy od tego czy pogoda sie nie popsuje(moj M mowi ze zaczyna deszcz padac
).Lila kiedy opuszczasz sloneczna Italie?zebys wrocila do...(a w ogole planujecie brac slub?).A co do moderatora jesli dziewczyny uwazaja,ze jest sens to i ja jestem za
.
,ja mam oba śluby...ale czy były potrzebne?! ...tylko dla ułatwienia formalności,a drugi dla mojej rodzinki
czyli u mnie odpada zdawanie w Italii:-( chociaz slyszlama ze obcokrajowcy moga zdawac ustnie. A jak u ciebie w regionie z ofertami pracy??? Masz cos jeszcze na oku???
A jak wyglądała ta twoja rozmowa?
Jak jestem dostępna to Was nie ma, i jak tu z kimś porozmawiać? Macie może ochotę powymieniać się num.telefonów?(tylko nie na forum oczywiście). Pogadałybyśmy trochę jeśli macie ochotę i nic przeciwko ;-)Dobrze by było utrzymać kontakt także poza forum
Ja mam TIM...