• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

czesc dziewczyny.
ivi a ty jestes wegetarianka ze nie jesz miesa???ciesze sie ze malenstwo zaczyna fikac:-D.teraz najpiekniejsze dni przed toba.ja do tej pory przezywam ciaze mojej siostry razem z nia.
moj F tez mial wolne wczoraj wiec wykorzystalismy pogode i posprzatalismy caly taras a na wieczor zrobilismy sobie grillai tak zlecial nam dzien.nigdzie nie bylismy bo zwyczajnie nam sie nie chcialo:-D

reklama
Witajcie.Agata masz racje jak nikogo niema to i samemu nie chce sie pisac.To tak jakby rozmawiac z lustrem.
IVI ja tez nie jadlam miesa , nabialu , i wszystkiego co ma choc gram tluszczu , ale z powodu wysokiego cholesterolu.A znam dziewczyne co jest wegetarianka ,nie jadla miesa i urodzila slicznego chlopca o wadze 4,60 kg i dlugiego 59 cm.Nadrabiala warzywami(szczegolnie szpinakiem i czerwonymi buraczkami) i zadnej anemi nie miala.Przeciez sa kobiety ktore w czasie ciazy przestaja jesc to co przed ciaza im smakowalo.
Anika moje wakacje to tydzien w czerwcu od 19 do 26 (jade do Polski.A potem we wrzesniu az trzy tygodnie.
U nas szal przygotowan do urodzin malej .W srode robie tylko kolacje dla dziadkow i chrzestnych, ale za to w sobote impreza na calego.Zapowiedzialo sie 76 doroslych i tylko 37 dzieci.:tak:Dobrze ze bede miala Clauna to zajmie sie malymi goscmi przez 4 godziny.:-)A moj P. to lata od wczoraj z miotla,grabiami i kosiarka po podworku i sprzata jak oszalaly.Nawet wczoraj dorwal psa i go wykapal zeby sie ladnie prezentowal.A ze wieczorem zaczelo padac to piesek zrobil sobie maseczke z blota na siersc zeby mu ladnie rosla.:-D

no to masz wesolo z pieskiem Agnieszka:-),pieknie podziekowal mezowi za to ze go wykapal.a Claun to fajny pomysl na taka gromadke dzieciaczkow:happy2:.Oj bedzie sie dzialo na urodzinkach....................
a u mnie zaczyna padac i grzmiec,mysle czy nie wylaczyc kompa.jescze chwile poczekam i zobacze co sie rokreci z tej burzy-jak tylko postraszy to zostaje:))
my teraz jestesmy w trakcie transakcji o kupno malego domku z ogrodkiem do odnowienia bo to konstrukcja z kamienia(styl toskani),zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dobra,znikam bo komp mi sie zaczyna zawieszac i burza sie rozkreca na calego.:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
gratulacjeAgata . Przyznam sie scczerze ze ja na dzien dzisiejszy mam dosyc domu z ogrodkiem.Bramy pomalowane, zostaly mi tylko 3 balkony, taras co jest na polowie domu, balustrada od schodow,furtka na poczatku i na koncu schodow.Ale dam sobie spokoj i bede malowac na przyszly tydzien.Teraz przygotowujemy sale jakby padal deszcz.Samo sprzatanie wykancza.A mieszkanie kiedy posprzatam to nie wiem.Normalne porzadki to codziennie, ale zjezdza sie rodzina mojego P. i wszyscy spia u nas, tak wiec scielenie lozek i mycie okien przedemna.
Ja Wam zycze milego wieczoru i biore sie za nastepny pokoj.

DZIEKUJE AGNIESZKO:-).A PRZEDE MNA CALKOWITE ODNOWIENIE OGRODZENIA,ZROBIENIE BRAMY,WYCINKA STARYCH DRZEW..........ACH,MASA ROBOTY PRZED NAMI.ALE POWOLUTKU DAMY RADE.NAJPIERW WSZYSTKIE POZWOLENIA TRZEBA POZALATWIAC NA BUDOWE A TO TROCHE ZEJDZIE.ALE CIESZE SIE ZE KUPILISMY BO JUZ W BLOKU NIE MOZEMY WYSIEDZIEC.WIEKSZOSC BUDOWLANKI MOJ F CHCE SAM ROBIC,ALE TO NIE W TYM ROKU.W TYM TYLKO GRILLA BEDZIE SIE ROBILO I TO CO NAJWARTZNIEJSZE:OGRODZENIE I BRAMA.
POMALUTKU DASZ RADE WSZYSTKO WYSZYKOWAC NA PRZYJAZD GOSCI.WIEM JAK TO JEST PRZY ZLOCIE RODZINKI:WTEDY TEZ MAM CALY DOM NA MOJEJ GLOWIE,ALE NIE MOGE NARZEKAC MOJ ZAWSZE MI POMAGA ILE MOZE.:tak:.

Witam rowniez po krotkiej przerwie!!
Agata 1378 gratulacje nowego gniazdka i musze sie pochwalic ze tez sie przeprowadzamy do pieknego domku z ogrozkiem a raczej polem bo mamy konie, ale bede blizej morza niz teraz a dom jest wspanialy, pierwsze co to zabieram sie za pokoik dzieciecy:D ja mialam pare dni straszna depresje poniewaz wyszlo mi z analiz ze mam jakiegos wirusa i strasznie sie martwilam na szczescie powtorzylam badania i wszystko jest w porzadku, wiec swietuje!!!
Ja tez juz czuje jak mi rozrabia maluszek w brzuszku, cos wspanialego:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zycze milego popoludnia:D

ciesze sie Emilko ze wszystko wyszlo ok:-),tylko sie stracgu niepotrzebnie najadlas.a w ktorym jestes tygodniu?
zazdroszcze ci koni,uwielbiamy je z moim F i tobie rowniez gratuluje zakupu domku:happy2:.ja niedlugo znikam szykowac kolacje i bede pozniej.pa pa i milej kolacyjki:-)

Agata moj tez mi pamaga tlko ze teraz niestety pracuje od rana do wieczora.Dobrze ze zdazyl chociaz posprzatac na dworze, no ale zapowiadaja deszcze na sobote wiec imprezka bedzie raczej w domu.

reklama
Agata nie doczytalam wczoraj dokladnie, ale jak moge cos poradzic to odrazu kupcie brame na pilota.My na poczatku zrobilismy brame wjazdowa taka normalna a potem musielismy znowu wylozyc kase na druga bo do tej co mielismy nie mozna bylo zalozyc mechanizmu do automatycznego otwierania.A koszt tutaj jest jak z kosmosu.Domofon polecam kupic w Polsce , najtanszy z kamera okolo 600 zl. czyli 150 -170 euro .Tutaj za te pieniadze kupisz domofon normalny.
No i sprawdzie instalacje elektryczna. Bo nie ma jak wyskakujace korki jak wlaczysz piekarnik lub pralke.Ale jak piszesz wszystko pomalu.
Oglaszam uroczyscie ze sprzatanie zakonczone.Teraz to pieczenie ciast.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry