agata 1378
Zaciekawiona BB
Czesc kobietki
.Faktycznie cisza jak makiem zasial;-).Masz racje Agnieszko,pogoda nienajlepsza to i pisac sie nie chce.U mnie cala niedziele lalo jak z cebra i w tej chwili tez sie zmienia pogoda.Gdzie ta wiosna sie podziala???????
.Czy ktos ja widzial?? Ja sie zaraz wybieram do krawca poprawic sukienke a pozniej jakies zakupki trzeba zrobic.
Milego dnia Wam zycze i odzywajcie sie dziewczyny:-).
.Faktycznie cisza jak makiem zasial;-).Masz racje Agnieszko,pogoda nienajlepsza to i pisac sie nie chce.U mnie cala niedziele lalo jak z cebra i w tej chwili tez sie zmienia pogoda.Gdzie ta wiosna sie podziala???????
.Czy ktos ja widzial?? Ja sie zaraz wybieram do krawca poprawic sukienke a pozniej jakies zakupki trzeba zrobic.Milego dnia Wam zycze i odzywajcie sie dziewczyny:-).
.no i wczoraj razem z siostra wybralysmy prezent na chrzciny dla mojej siostrzenicy,a jest w czym wybierac.I ostatecznie decyzja zapadla:wysokie krzeselko do karmienia dostanie ode mnie w prezencie.Bardzo jest zadowolona z wyboru .Wolalam sie najpierw Jej spytac niz kupowac jakas glupotke co sie do niczego nie przyda,a tak jest zadowolona 
ZE SZOK!!!!!!!!!!!! MYSLALAM ZE PIORUNY I BLYSKAWICE DO DOMU MI POWPADAJA,NAD SAMYM BLOKIEM PRZECHODZILO,A ZE MIESZKAM W REJONIE LEKKO GORZYSTYM TO WYOBRAZCIE SOBIE JAK WALILO!!!!!!!!! JAK TRZASNELO TUZ ZA OKNEM TO W 5 SEKUNDACH WYLADOWALAM U MOJEGO M W LOZKO POD KOLDRA I TRZESLAM SIE JAK OSIKA
.POL GODZINY TAK WALILO NIEMILOSIERNIE A DZISIAJ TO NIE MA NAWET SLADU PO WCZORAJSZEJ BURZY I OD NOWA GORACO.