agata 1378
Zaciekawiona BB
Oj cos cicho sie zrobilo na forum
.widze ze piekna pogoda wygonila wszystkie na spacery i tak trzymac,trzeba wykorzystac te piekna pogode.
Dzisiaj nawet nie mam z kim pogadac bo moja siostra zabrala sie zaszycie poscieli do kolyski dla mojej siostrzenicy.i chyba ja tez sie zabiore za konczenie niespodzianki dla mojej siostry bo lerzy zaparkowana w koszyku z robutkami i czas juz ja wyciagnac.Milego dnia Wam zycze
.widze ze piekna pogoda wygonila wszystkie na spacery i tak trzymac,trzeba wykorzystac te piekna pogode.Dzisiaj nawet nie mam z kim pogadac bo moja siostra zabrala sie zaszycie poscieli do kolyski dla mojej siostrzenicy.i chyba ja tez sie zabiore za konczenie niespodzianki dla mojej siostry bo lerzy zaparkowana w koszyku z robutkami i czas juz ja wyciagnac.Milego dnia Wam zycze

.Caly dzien bez odrobiny wiatru.Ja bylam dzisiaj u mojej kolezanki polki na urodzinach i wrocilam dopiero przed kolacja a moj F myslal ze juz przepadlam i nie wroce
Ale co sie nie robi dla jedynaczki.No i jestem dobra "ciocia" bo 4 i 14 czerwca urodziny maja bratankowie Victorii i przyprowadza troche swoich gosci.A ja upieke zamiast jednego tylko 3.Tylko ze mamusia tych biednych chlopaczkow jest taka zmeczona ogladaniem seriali ze niestety nie pomoze w przygotowaniach bo musi troche odpoczac a ja jestem taka zorganizowana
przeciwnosciom losu.aja wlasnie koncze podszykowywanie kolacji i zaraz zbieram sie do kolezanki na urodziny.Oj bedzie wesolo dzisiaj......Milego popudnia Wam zycze
.